Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Έτοιμος για δοκιμές ο Sutil

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμος για δοκιμές ο Sutil

ΑΓΩΝΕΣ

Έτοιμος για δοκιμές ο Sutil

ΑΓΩΝΕΣ

Το θρίλερ σχετικά με τη μοναδική ελεύθερη θέση οδηγού για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 συνεχίζεται! Όπως επιβεβαίωσε η Force India, «πήραν μέτρα» για να ετοιμάσουν κάθισμα για τον πρώην οδηγό της, Άντριαν Σούτιλ. Ο Γερμανός φερόταν εδώ και καιρό ως βασικός υποψήφιος για τη θέση του team mate του Πωλ ντι Ρέστα, έχοντας περάσει μία σεζόν εκτός δράσης ύστερα από το επεισόδιο με τον Έρικ Λουξ της Genii Capital, τη δικαστική διαμάχη και τελικά την καταδίκη του.

Advertisement
Advertisement

Κι ενώ όλα έδειχναν πως είχε χάσει έδαφος έναντι του δοκιμαστή της ινδικής ομάδας Ζουλς Μπιάνκι (που χαίρει της υποστήριξης της Ferrari με την οποία φημολογείται πως η Force India θα συνεργαστεί από του χρόνου), με τον Ναρέιν Καρθικέγιαν να μπαίνει σφήνα με ατού τα χρήματα της Tata, να που ο Σούτιλ μπαίνει και πάλι δυνατά στο παιχνίδι.

Η απόφαση της ομάδας του Βιτζάι Μάλια να ετοιμάσει θέση οδηγού για την VJM06 στα μέτρα του 30χρονου σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα του δώσουν τη δυνατότητα να λάβει μέρος στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης.

Ο Σούτιλ έχει λάβει μέρος σε 90 Grand Prix της Formula 1, έχει σημειώσει μία φορά τον ταχύτερο γύρο και έχει συγκεντρώσει 95 βαθμούς σε πέντε σεζόν που ήταν στην ίδια ομάδα, αν και άλλαξες τρεις φορές όνομα, από MF1 Racing και Spyker και εν συνεχεία σε Force India.
[nggallery id=1817]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement