Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο Lewis Hamilton στο Call of Duty

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Lewis Hamilton στο Call of Duty

Men + Speed

Ο Lewis Hamilton στο Call of Duty

Men + Speed

Όπως φαίνεται θα δούμε στο επιτυχημένο viedo game «Call of Duty» τον παγκόσμιο πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton να γίνεται ένα από τα αστέρια της επόμενης έκδοσης του παιχνιδιού. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός θα ακολουθήσει τα βήματα των σταρ του κινηματογράφου Kevin Spacey και Sarah Michelle Gellar, οι οποίοι έχουν εμφανιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια CoD. Υπήρξαν εικασίες για αρκετές εβδομάδες ότι ο Hamilton θα εμφανιστεί στο καινούριο παιχνίδι, που ονομάζεται Call of Duty: Infinite Warfare, αλλά η είδηση επιβεβαιώθηκε πριν λίγες μέρες όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια συνέντευξή του. Ο 31χρονος έχει οριστεί να εμφανίζεται σε έξι σκηνές του παιχνιδιού.

hamilton-call of duty-640

Ο ίδιος δήλωσε ότι αισθάνεται προνομιούχος που θα έχει έναν ρόλο στο παιχνίδι: «Μεγάλωσα με το Super Mario, όπου τα γραφικά ήταν ξεπερασμένα σε σχέση με τα σημερινά. Θέλω να δω πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι δυνατότητες των παιχνιδιών στον υπολογιστή. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα, νιώθω μεγάλη τιμή να είναι μέρος αυτού του παιχνιδιού. Είμαι εδώ και χρόνια φαν».

Advertisement
Advertisement

Το Call of Duty: Infinite Warfare πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου.