Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Audi A3 4πορτο κουπέ: O αντίπαλος της Mercedes CLA

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi A3 4πορτο κουπέ: O αντίπαλος της Mercedes CLA

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Audi A3 4πορτο κουπέ: O αντίπαλος της Mercedes CLA

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το λανσάρισμα της 4ης γενιάς του A3 έχει ήδη λάβει χώρα και σήμερα, σας παρουσιάζουμε την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα της 4πορτης κουπέ έκδοσης του γερμανικού premium μικρομεσαίου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Μέσα από τις σελίδες του newsauto.gr σας μεταφέραμε τις πρώτες οδηγικές μας εντυπώσεις από τη νέα γενιά του Audi A3. Σε αυτή τη νέα εποχή για την Audi, θα δούμε επίσης μια 4θυρη κουπέ version που θα στοχεύσει απευθείας στη Mercedes CLA.

Άλλωστε, η διεύρυνση της γκάμας της A-Class με τη νέα sedan ήταν κάτι που άνοιξε την όρεξη στους ιθύνοντες του Ίνγκολσταντ που επιθυμούν να κρατήσουν διακαώς την πρωτιά στα μικρομεσαία premium.

Σε αυτό το σκηνικό, το 4πορτο κουπέ A3 θα κληθεί να παίξει το ρόλο της πιο σπορτίφ πρότασης στη γκάμα, υιοθετώντας στοιχεία από κουπέ μοντέλα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο παραγωγής θα αποτελεί μικρογραφία του μεγαλύτερου Α7 Sportback.

Advertisement
Advertisement

Kατασκοπεία: Αποκαλύπτουμε το νέο Volvo V40

Παρατηρώντας την κατασκοπευτική εικόνα που εξασφαλίσαμε, βλέπουμε πως το εμπρόσθιο μέρος θα δανειστεί πολλά στοιχεία από τα A1 & Q3, αλλά και φυσικά με τη νέα γενιά του Audi A3 (φωτό κάτω). Κύριο στοιχείο και εδώ είναι η μεγάλη εξάγωνη μάσκα με την κυψελωτή εισαγωγή για τον αέρα και τα μακρόστενα LED φωτιστικά σώματα. Ενδιαφέρον αισθητικά παρουσιάζει και το τελείωμα της οροφής, όπου η μεγάλη κλίση δημιουργεί ένα κουπέ σύνολο.

Στη βάση του μοντέλου θα βρεθεί μια βελτιωμένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB με προσανατολισμό στη σπορτίφ οδική συμπεριφορά.

Advertisement

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων θα περιλαμβάνει μοτέρ βενζίνης & ντίζελ, ενώ ορισμένα εξ αυτών θα συνδυαστούν με ήπια υβριδικά συστήματα 48V. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, θα δούμε και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Τέλος, να σημειώσουμε πως η αποκάλυψη της 4θυρης κουπέ έκδοσης, αναμένεται να γίνει περίπου σε ένα χρόνο από σήμερα.

Audi A3 new trip

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Αποκλειστικό Newsauto: Έτσι θα είναι το νέο Fiat Punto
Αποκλειστικό: 3 νέες Mercedes που έρχονται το 2020
Αποκαλύπτουμε τη νέα γενιά του Nissan Qashqai
Πρώτη γεύση από τη νέα Alfa Romeo GTV;
Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5
Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Audi A3
Αποκλειστικό Newsauto: Το νέο VW Golf GTI θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ