Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η Audi ετοιμάζει πυρετωδώς την ανανεωμένη εκδοχή του Q5, η οποία θα φέρει αλλαγές μεταξύ άλλων στην εμφάνισή του και εμείς, μέσω του κατασκόπου μας, σας δείχνουμε το πώς θα είναι το νέο γερμανικό SUV.

Advertisement
Advertisement

Η 2η γενιά του Audi Q5 θα συμπληρώσει το 2020 τρία χρόνια παρουσίας στην αγορά και πλέον, έρχεται η ώρα ώστε σε σχεδόν ένα χρόνο από τώρα η Audi να παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του.

Ήδη τα πρώτα τεστ μοντέλα του ανανεωμένου Q5 έχουν θεαθεί να πραγματοποιούν δοκιμές στη Γερμανία, φέροντας καμουφλάζ στα… επίμαχα σημεία (εμπρόσθιο και πίσω μέρος), όπου αναμένουμε να υπάρξουν οι κύριες αισθητικές αλλαγές σε σχέση με το τωρινό μοντέλο.

Μέσω του κατασκόπου μας όμως, είμαστε σε θέση από σήμερα να σας παρουσιάσουμε το πώς θα είναι το νέο πολυτελές SUV. Ξεκινώντας λοιπόν με το εμπρόσθιο τμήμα του, βλέπουμε ότι το νέο Q5 θα αποκτήσει μια νέα μαύρη γρίλια, αλλά και προφυλακτήρες με πλαϊνά γλυπτά σχήματα, που παραπέμπουν άμεσα στο αντίστοιχο μέρος της νέας γενιάς του Audi Q3.

Advertisement
Advertisement

Αλλαγμένα είναι και τα εμπρόσθια φώτα, με πιο «αιχμηρό» design, ενώ στη μύτη του καπό υπάρχει μια καινούργια, λεπτή εισαγωγή. Σε ό,τι αφορά τώρα στο πίσω μέρος, οι αλλαγές που μας αποκαλύπτει ο κατάσκοπός μας αφορούν μόνο στη νέα σχεδίαση των προβολέων, που ακολουθούν επίσης αυτή των αντίστοιχων φώτων του Q3.

Εκτός τώρα από τα της εμφάνισης, αναμένουμε και αρκετές επεμβάσεις στο εσωτερικό του ανανεωμένου Q5, με κύριο άξονα την περαιτέρω ψηφιοποίησή του. Έτσι, θα δούμε έναν νέο 12,3 ιντσών ψηφιακών πίνακα οργάνων, μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, αλλά και μια ακόμη κάτω από αυτήν για τον κλιματισμό. Στους κινητήρες του, η Audi για πρώτη φορά θα πριμοδοτήσει το Q5 για πρώτη φορά με «ήπια» υβριδικά συστήματα 12V και 48V. Επίσης, αναμένεται να υπάρξουν τα νεότερα μοτέρ βενζίνης και diesel της μάρκας που έχουμε δει και στο ανανεωμένο A4, ξεκινώντας από τον 2λιτρο TFSI των 150 ίππων. Παράλληλα, θα υπάρξουν και plug-in hybrid εκδόσεις.

Advertisement

Κατασκοπεία: Αποκαλύπτουμε το νέο Volvo V40

Ολοκληρώνοντας, να τονίσουμε ότι όλες οι εκδόσεις του Audi Q5 θα είναι και πάλι τετρακίνητες (με σύστημα quattro), ενώ στάνταρ θα υπάρχει και 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement