Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Wolff: Βέβαιος ότι ο Hamilton θα παραμείνει στην Mercedes

Ελλάδα 9:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Wolff: Βέβαιος ότι ο Hamilton θα παραμείνει στην Mercedes

FORMULA 1

Wolff: Βέβαιος ότι ο Hamilton θα παραμείνει στην Mercedes

FORMULA 1

Ο επικεφαλής της Mercedes δήλωσε σίγουρος ότι ο Lewis Hamilton θα ανανεώσει σύντομα με την Mercedes. Το συμβόλαιο του Βρετανού λήγει στο τέλος του 2023.

Advertisement
Advertisement

Η χρονιά που έρχεται θα είναι η εντέκατη για τον Lewis Hamilton με την Mercedes. Μαζί έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της Formula 1. Από το 2013, όταν και ο Βρετανός έτρεξε για πρώτη φορά με την γερμανική ομάδα, έχουν κατακτήσει 6 πρωταθλήματα οδηγών και 8 κατασκευαστών.

Βέβαια, ο Hamilton δεν κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής τις δύο τελευταίες σεζόν. Το 2021 έχασε το πρωτάθλημα έπειτα από το συγκλονιστικό φινάλε του Άμπου Ντάμπι, ενώ η φετινή Mercedes απείχε πολύ σε ρυθμό από τις Red Bull και Ferrari. Ωστόσο, ο Wolff πιστεύει ότι ο Hamilton διατηρεί ακόμη τη δίψα του για νίκες.

Advertisement
Advertisement

«Νομίζω ότι ένα από τα δυνατά σημεία του Lewis είναι το ότι παραμένει πάντα πεινασμένος για επιτυχία. Είναι ένας μεγάλος αθλητής. Διαθέτει πάντα κίνητρο και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Αυστριακός στο podcast της F1, Beyond the Grid.

Ο Wolff είναι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα διευθετηθεί και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου των δύο πλευρών. «Έχουμε μία μεγάλη λίστα με τα όσα πρέπει να γίνουν το 2023. Σίγουρα, το συμβόλαιο του Lewis είναι ένα από τα ζητήματα που θα εξετάσουμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Δεν υπάρχει, όμως, καθορισμένη προθεσμία» σημείωσε ο Wolff.

Advertisement

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για το εάν πιστεύει ότι ο Hamilton θα υπογράψει, ο Wolff ήταν ξεκάθαρος. «Απολύτως. Ο Lewis αποτελεί μέρος της ομάδας και η ομάδα είναι συνυφασμένη με εκείνον. Κατά συνέπεια δεν βλέπω τον λόγο για να μην υπογράψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Η Ford εξετάζει επιστροφή μέσω Red Bull
Schumacher: Ανακοινώθηκε ως εφεδρικός οδηγός της Mercedes
F1: Όλες οι αλλαγές στις ομάδες εν όψει του 2023

Advertisement