FORMULA 1

Verstappen: Βλέπει την Mercedes ως κύρια αντίπαλο για το 2023

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Verstappen: Βλέπει την Mercedes ως κύρια αντίπαλο για το 2023

FORMULA 1

Verstappen: Βλέπει την Mercedes ως κύρια αντίπαλο για το 2023

FORMULA 1

Ο Max Verstappen πιστεύει ότι πιθανότερη αντίπαλος της Red Bull θα είναι η Mercedes για το 2023. Με βάση, τουλάχιστον, το πρόσφατο παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Ο Ολλανδός μίλησε στην παρουσίαση του νέου χρωματισμού της Red Bull σχετικά με τους στόχους της ομάδας για το 2023. Θεωρεί, ωστόσο, ότι δεν είναι λογικό να μιλήσουν πριν την έναρξη της χρονιάς για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον Max, το μόνο που ενδιαφέρει στην αρχή είναι η συγκρότηση ενός ανταγωνιστικού πακέτου. «Δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα παλέψουμε και πάλι για το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Ολλανδός. «Για την ώρα, όμως, δεν το σκέφτομαι. Είμαστε επικεντρωμένοι στο να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο» συμπλήρωσε.

Advertisement
Advertisement

Ποια ομάδα, όμως, φαίνεται πιο απειλητική στον δις πρωταθλητή; Πέρσι ήταν η Ferrari εκείνη που ανταγωνίστηκε την Red Bull με αξιώσεις. Τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν. Εν τω μεταξύ η Mercedes αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την ευστάθεια του δικού της μονοθέσιου.

Όμως, ο Verstappen δεν ξεγράφει την γερμανική ομάδα από την λίστα υποψήφιων ανταγωνιστών της Red Bull. Μάλλον το αντίθετο. «Είναι δύσκολο να πει κανείς το που θα βρίσκεται η Mercedes φέτος. Σε κάποιους αγώνες πέρσι έδειχναν να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, σε κάποιους άλλους όχι. Θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον έχουν καταλάβει τι πήγε λάθος στο περσινό τους μονοθέσιο».

Advertisement

«Δεν βρίσκομαι εντός της Mercedes οπότε δεν ξέρω πόσο έχουν προχωρήσει. Αλλά, πιστεύω ότι θα είναι οι κύριοι ανταγωνιστές μας. Και η Ferrari θα είναι δυνατή επίσης» σημείωσε ο Verstappen. «Η Mercedes έχει δείξει διαχρονικά ότι διαθέτει ποιότητα. Εμπιστεύομαι, όμως, και τους δικούς μου ανθρώπους στο Milton Keynes. Πιστεύω ότι σε συνδυασμό με τον κινητήρα θα έχουν φτιάξει ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο» κατέληξε ο Max.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Red Bull: Παρουσίαση χωρίς… νέο μονοθέσιο!
Ferrari F1: Ακούστε τον κινητήρα του 2023! (+video)
F1: Τα πεντάλ των Hamilton και Russell

Advertisement