Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Verstappen: Θετικό ότι ο Hamilton μαθαίνει στα 37 του (+video)

Ελλάδα 18:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Verstappen: Θετικό ότι ο Hamilton μαθαίνει στα 37 του (+video)

FORMULA 1

Verstappen: Θετικό ότι ο Hamilton μαθαίνει στα 37 του (+video)

FORMULA 1

Μιλώντας στα ολλανδικά media χθες, ο πρωταθλητής ερωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις Hamilton μετά το Βρετανικό Grand Prix. Και ο Verstappen δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στα όσα ισχυρίστηκε για το περσινό Silverstone ο Βρετανός.

Advertisement
Advertisement

Στον προηγούμενο αγώνα, οι Hamilton-Leclerc είχαν μία πολύ ωραία μάχη στους τελευταίους γύρους μετά την επανεκκίνηση. Όμως, πριν το προσπέρασμα στην Stowe, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά σε επαφή τουλάχιστον δύο φορές. Η πρώτη ήταν στην έξοδο της Luffield, όταν ο Leclerc έκλεισε την εξωτερική στον Hamilton στον 46ο γύρο.

Δύο γύρους μετά στην Copse, ξύπνησαν μνήμες 2021. Οι δύο οδηγοί βρέθηκαν πλάι-πλάι στην είσοδο της στροφής με τον Hamilton ξανά στην εσωτερική. Το ενσταντανέ θύμισε επικίνδυνα το περιστατικό του πρώτου γύρου πέρσι ανάμεσα σε Hamilton και Verstappen.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με τότε ο Hamilton δεν ακούμπησε τον αντίπαλό του. Κρατήθηκε στην εσωτερική “χτυπώντας” το apex, με αποτέλεσμα και οι δύο οδηγοί να πάρουν την στροφή χωρίς δράματα. Μετά τον αγώνα, μιλώντας σε συμπατριώτες του, ο Hamilton θυμήθηκε τα περσινά του… κατορθώματα, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ήταν η επιθετικότητα του Verstappen που είχε προκαλέσει την σύγκρουση!

Η απάντηση του Verstappen όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Hamilton ήταν: “Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο, το ότι ακόμη και στα 37 του μπορεί να μάθει κανείς το πως να παίρνει το apex μιας στροφής. Μαθαίνει, οπότε αυτό είναι θετικό. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα στο βίντεο τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι. Νομίζω, μάλιστα, ότι ο Charles του έδωσε ακόμη λιγότερο χώρο. Εξάλλου, ο Lewis ήταν εκείνος οποίος είχε τιμωρηθεί πέρσι για το περιστατικό, οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο“.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Μ. Βρετανίας: Κρυμμένος σε κοινή θέα (+video)
Hamilton: Καλύτερα να οδηγείς…
FIA: Ο Λύκος και το πνεύμα των κανονισμών