Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton αλλάζει όνομα!

Ελλάδα 4:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Lewis Hamilton αλλάζει όνομα!

FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton αλλάζει όνομα!

FORMULA 1

Και το όνομα αυτού Lewis Carl Davidson Hamilton Larbalestier; Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αποφάσισε να προσθέσει στο όνομά του και το επίθετο της μητέρας του!

Advertisement
Advertisement

Η περσόνα του Lewis Hamilton σίγουρα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως συμβατική. Ο Βρετανός έχει βρει πολλούς τρόπους στο παρελθόν να «ταράξει τα νερά» με δηλώσεις και ενέργειές του. Και η εμφάνισή του στην EXPO 2020 του Dubai δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Μιλώντας σε πλήθος οπαδών του στην πλατεία Al Wasl δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το επίθετο της μητέρας μου είναι Larbalestier και πρόκειται να το προσθέσω στο όνομά μου. Δεν καταλαβαίνω πλήρως την ιδέα του να χάνει η γυναίκα το επίθετό της όταν παντρεύεται. Και θέλω πραγματικά το όνομα της μητέρας μου να συνεχιστεί όπως και το Hamilton».

Οι γονείς του Lewis Hamilton, Anthony Hamilton και Carmen Larbalestier είχαν χωρίσει όταν ο Lewis ήταν μόλις δύο ετών. Ο Hamilton, μάλιστα, μπορεί να έμενε με την μητέρα του μέχρι και τα 12 του χρόνια αλλά ο πατέρας του δεν σταμάτησε ποτέ να είναι παρών στη ζωή του. Έφτασε στο σημείο μάλιστα να κάνει ακόμη και 4 δουλειές παράλληλα ώστε να υποστηρίξει την καριέρα του γιου του στα καρτ.

Advertisement
Advertisement

Πάντως, φαίνεται, πώς ούτε ο ίδιος ο Hamilton έχει αποφασίσει ακόμη για το πώς ακριβώς θα εμφανίζεται το όνομά του από εδώ και πέρα. Δήλωσε μάλιστα ότι «το επεξεργάζεται» ακόμη. Το προφανές θα ήταν Lewis Hamilton-Larbalestier, αλλά δεν θα ήταν περίεργο αν μας εξέπληττε και σε αυτό ο πολυπρωταθλητής.

Επίσης απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα σήμαινε ένα όγδοο πρωτάθλημα για εκείνον, απάντησε: «Τα πάντα. Έχω επιστρέψει να παλέψω για το όγδοο. Είναι αδύνατον να ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Το να καταφέρεις, όμως, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν θα ήταν απίστευτο».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι πιο γρήγορες κυρίες της F1
Formula 1 – Liberty: O Αμερικάνικος τρόπος
Formula 1: Ποια ομάδα προηγείται;