Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βολφ: Δεν ανησυχώ για τον Χάμιλτον

Ελλάδα 6:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βολφ: Δεν ανησυχώ για τον Χάμιλτον

FORMULA 1

Βολφ: Δεν ανησυχώ για τον Χάμιλτον

FORMULA 1

Ο Τότο Βολφ σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Χάμιλτον να έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Ferrari. Το αφεντικό της Mercedes δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του Βρετανού.

Advertisement
Advertisement

Το σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες θέλει τους Χάμιλτον και Λεκλέρ να ανταλλάσσουν ομάδες για το 2024.

Τόσο ο Λιούις όσο και ο Σαρλ είναι σε συζητήσεις με τις τρέχουσες ομάδες τους για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους. Εκείνο του Χάμιλτον λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, ενώ του Λεκλέρ στο τέλος της επόμενης. Οι συζητήσεις του Χάμιλτον με την Mercedes έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες χωρίς να έχουν ακόμη οδηγήσει σε κάποια συμφωνία.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο και ο Λεκλέρ έχει αρχίσει να συζητά με τη Ferrari για την ανανέωση του συμβολαίου του. Τόσο ο Χάμιλτον όσο και ο Λεκλέρ έχουν αρνηθεί πρόσφατα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξουν θέσεις από το 2024.

Το ίδιο πιστεύει και ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ. «Αυτές οι φήμες κυκλοφορούν κάθε δύο χρόνια, όταν είναι να υπογράψουμε συμβόλαιο. Ωστόσο τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει» δήλωσε ο Αυστριακός.

Advertisement

«Θα συζητήσουμε την ανανέωση του Λιούις κανονικά και χωρίς πίεση. Στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα τα βρούμε. Δεν μας απασχολεί τίποτε άλλο. Εάν δώσουμε στον Λιούις ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο θα κερδίζει για πολύ καιρό ακόμη» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Mercedes.

Advertisement

Ο Χάμιλτον είχε φύγει από την McLaren για την Mercedes μετά το 2012. Μία κίνηση που και τότε είχε προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο της F1. Αναμφίβολα η επιλογή αυτή είχε απογειώσει την καριέρα του Βρετανού. Με την Mercedes να περνάει την πρώτη πραγματική αγωνιστική της κρίση από πέρσι θα έχει ενδιαφέρον την επόμενη κίνηση του Χάμιλτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάμιλτον: Τρελό ποσό για υπογεγραμμένη κάρτα του! (+video)
Λεκλέρ: Δεν αλλάζω την Ferrari!
Χάμιλτον: Θα τον δούμε στα κόκκινα;