Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η μεγαλύτερη φαν του Μαξ λέγεται… Κβίατ! (+video)

Ελλάδα 21:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μεγαλύτερη φαν του Μαξ λέγεται… Κβίατ! (+video)

FORMULA 1

Η μεγαλύτερη φαν του Μαξ λέγεται… Κβίατ! (+video)

FORMULA 1

Ο Φερστάπεν μπορεί να έχει εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο. Ωστόσο μία εξ αυτών κλέβει, αναμφίβολα, την παράσταση!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται φυσικά για την μικρή Πενέλοπε Κβίατ, την κόρη της Κέλι Πικέ με τον Ντανιίλ Κβίατ, πρώην οδηγό F1. Ο Κβίατ και η Πικε ήταν ζευγάρι από το 2017 έως και τα τέλη του 2019. Λίγο πριν τον χωρισμό τους, γεννήθηκε και η μικρή Πενέλοπε.

Έναν χρόνο αργότερα η Κέλι ξεκίνησε έναν νέο δεσμό και πάλι, όμως, με οδηγό της F1. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μαξ Φερστάπεν, το μεγαλύτερο ταλέντο στο στρατόπεδο της Red Bull. Παρά το ότι η Πικέ είναι κοντά δέκα χρόνια μεγαλύτερη του Μαξ, οι δυο τους τα βρήκαν αμέσως σαν ζευγάρι. Και πριν περάσει πολύς καιρός ξεκίνησαν να συγκατοικούν στο Μονακό!

Εκεί, ο Μαξ γνώρισε καλύτερα και την κόρη της Κέλι, η οποία έμελλε να γίνει και η μεγαλύτερη οπαδός του! Η «Πι» όπως την αποκαλεί ο Μαξ έχει μεγάλη αδυναμία στον Ολλανδό και θέλει συνεχώς να περνάει χρόνο μαζί του. Και εκείνος, όμως, δεν της χαλάει χατίρι. Την προσέχει σαν να είναι δικό του παιδί.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά ο Μαξ, γνωρίζει να κρατάει τις σωστές αποστάσεις. «Δεν είμαι ο πατέρας και δεν έχω σκοπό να τον υποκαταστήσω. Το σημαντικό είναι να έχει άριστη σχέση με τον αληθινό της πατέρα, πράγμα που συμβαίνει. Κι εμείς, όμως, τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είναι πολύ γλυκιά» είχε δηλώσει ο κατά την Πενέλοπε «Μάξι».

Στους δύο τελευταίους αγώνες, μάλιστα, η μικρή Κβίατ ήταν παρούσα. Στην Αυστραλία τα πράγματα μπορεί να μην πήγαν τόσο καλά για τον Φερστάπεν. Ο Ολλανδός εγκατέλειψε καθώς το πίσω δεξιά δισκόφρενο είχε κολλήσει.

Ο Μαξ ήθελε όσο τίποτε άλλο τη νίκη στον επόμενο αγώνα της Ιαπωνίας. Όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για χάρη της μικρής Πενέλοπε. «Στην Αυστραλία η Πενέλοπε με είχε ρωτήσει γιατί είχα εγκαταλείψει. Της είχα απαντήσει ότι αυτοκίνητο έπιασε φωτιά! Νομίζω ότι η Κέλι χάρηκε που σήμερα όλα πήγαν καλά γιατί αλλιώς υπήρχε ο φόβος μήπως η Πενέλοπε νομίσει ότι μου φέρνει κακή τύχη» δήλωσε ο Μαξ μετά τον αγώνα της Σουζούκα.

Advertisement

Δεν γνωρίζουμε αν η γλυκύτατη Πενέλοπε θα πίστευε ποτέ κάτι τέτοιο. Σίγουρα, όμως, καταευχαριστήθηκε την τελευταία νίκη του «Μάξι» της. Η μικρή έκλεψε, μάλιστα, την παράσταση μετά τον τερματισμό. Αρχικά με τον Μαξ να πηγαίνει να την χαιρετήσει στο parc-ferme και έπειτα στο podium, φωνάζοντας το όνομα του αγαπημένου της οδηγού. Ποιος θα το περίμενε ότι η πιο ένθερμη οπαδός ενός Φερστάπεν θα λεγόταν… Κβίατ;