Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σάρτζεντ: Στην Williams και το 2024

Ελλάδα 8:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάρτζεντ: Στην Williams και το 2024

FORMULA 1

Σάρτζεντ: Στην Williams και το 2024

FORMULA 1

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ θα συνεχίσει με την Williams και για την επόμενη σεζόν όπως ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική ομάδα.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο Βρετανός να μην εντυπωσίασε ακριβώς με την πρώτη του χρονιά στο σπορ. Ωστόσο είχε αρκετές αξιοπρεπείς εμφανίσεις και αυτό έπεισε τους ανθρώπους της Williams να τον κρατήσουν και για δεύτερη χρονιά δίπλα στον Άλεξ Άλμπον.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την Williams και το 2024. Το ταξίδι μου με την ομάδα ήταν υπέροχο μέχρι σήμερα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται ώστε να εξελιχτώ περαιτέρω ως οδηγός. Ανυπομονώ να συμβάλλω στις μελλοντικές επιτυχίες της ομάδας» δήλωσε ο Αμερικανός.

Advertisement
Advertisement

Ο Σάρτζεντ είχε αρκετά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό, όμως, δεν πτόησε την Williams η οποία πιστεύει ότι ο νεαρός οδηγός μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Ο επικεφαλής της ομάδας Τζέιμς Βόουλς δήλωσε: «Ο Λόγκαν έχει επιδείξει εξαιρετικές ικανότητες υπό πίεση φέτος. Πιστεύουμε στις δυνατότητές του όπως και στο ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σπουδαία πράγματα».

Advertisement

Κορυφαία στιγμή του Αμερικανού φέτος ήταν ο τερματισμός στην 10η θέση στο Ώστιν έπειτα από την ακύρωση των Χάμιλτον και Λεκλέρ. Η ανανέωση του Σάρτζεντ με την Williams σημαίνει ότι έπειτα από αρκετές σεζόν το grid θα παραμείνει απαράλλαχτο για δύο συνεχόμενες σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
McLaren-Aston Martin: Οι ευχάριστες εκπλήξεις
F1: Είναι πολλά τα λεφτά για… τη συμμετοχή!
Σουλαγιέμ: Αν χρειαστεί θα φέρω πίσω τον Μάσι!