Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Sainz: Στην Ferrari μέχρι και το 2024!

Ελλάδα 4:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sainz: Στην Ferrari μέχρι και το 2024!

FORMULA 1

Sainz: Στην Ferrari μέχρι και το 2024!

FORMULA 1

Ανακοινώθηκε η αναμενόμενη επέκταση συμβολαίου του Carlos Sainz Jr με την Ferrari. Ο Ισπανός θα παραμείνει οδηγός της Scuderia μέχρι και το 2024. “Κλειδώνει” το οδηγικό δίδυμο Leclerc-Sainz.

Advertisement
Advertisement

Παραμονές του GP στην Emilia-Romagna -του πραγματικού εντός έδρας αγώνα της Ferrari- η ιταλική ομάδα δημοσιοποίησε την συμφωνία της με τον Carlos Sainz Jr. Συγκεκριμένα, πρόκειται για διετή επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας από το 2021, όταν και ο Sainz είχε ντυθεί για πρώτη φορά στα κόκκινα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την ανανέωση” δήλωσε ο Sainz. “Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πώς το να φοράς τη στολή της Ferrari είναι κάτι το μοναδικό και ασύγκριτο” συνέχισε. “Η πρώτη μου χρονιά ήταν πολύ καλή και αυτή η ανανέωση της μεταξύ μας εμπιστοσύνης με κάνει να ανυπομονώ να ξαναμπώ στο αυτοκίνητο. Η F1-75 έχει αποδειχτεί κορυφαίο μονοθέσιο και είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσω να πετύχω όλους τους στόχους μου” ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

Advertisement
Advertisement

Με κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στον Sainz και ο επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto. “Έχω πει αρκετές φορές ότι έχουμε το καλύτερο οδηγικό δίδυμο στην F1. Η ανανέωση με τον Carlos μας προσφέρει την απαιτούμενη σταθερότητα. Εκείνος και ο Charles θα γράψουν μαζί νέα κεφάλαια στην ιστορία της ομάδας μας“.

Ο Sainz ξεκίνησε την χρονιά υστερώντας για την ώρα κατά τι έναντι του Leclerc. Στην Αυστραλία, ο Ισπανός είχε ένα άσχημο τριήμερο εγκαταλείποντας από τον δεύτερο γύρο. Ο Carlos θα θέλει όσο τίποτε άλλο μία δυνατή εμφάνιση στην έδρα της Ferrari αυτό το Σαββατοκύριακο. Μία εμφάνιση η οποία, ενδεχομένως, να τον βάλει και πάλι στο “παιχνίδι” του τίτλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hamilton: Προσπαθώ να συσπειρώσω την ομάδα
Leclerc: Θύμα ληστείας στην Ιταλία!
Ο ανυπόμονος Checo πάει Μαϊάμι!

 

Advertisement