Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Leclerc: Θύμα ληστείας στην Ιταλία!

Ελλάδα 0:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Leclerc: Θύμα ληστείας στην Ιταλία!

FORMULA 1

Leclerc: Θύμα ληστείας στην Ιταλία!

FORMULA 1

Θύμα ληστείας έπεσε ο Charles Leclerc στην Ιταλία! Ο οδηγός της Ferrari βρισκόταν στην Τοσκάνη για την δεύτερη ημέρα του Πάσχα των καθολικών, όπου είχε βγει να διασκεδάσει με την παρέα του. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τους “ελαφροχέρηδες”.

Advertisement
Advertisement


Ο Leclerc απολάμβανε στην πόλη του Viareggio μία μικρή ανάπαυλα
από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Λίγες μέρες πριν τον αγώνα στην Imola, ο Μονεγάσκος αποφάσισε “να το ρίξει έξω” με φίλους. Μεταξύ αυτών και ο προπονητής του, Andrea Ferrari ο οποίος κατάγεται από εκεί.

Γύρω στις δέκα το βράδυ και ενώ η παρέα διάβαινε την χωρίς φωτισμό Via Salvatori, ο Leclerc, όπως ήταν φυσικό, αναγνωρίστηκε από πολλούς περαστικούς. Αμέσως, άρχισαν να τον πλησιάζουν αρκετοί ζητώντας του αυτόγραφα ή να φωτογραφηθούν μαζί του. O Charles, πάντα προσεγγίσιμος, δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

Advertisement
Advertisement

Σύντομα, ένα μικρό πλήθος είχε συγκεντρωθεί γύρω από τον Leclerc. Όμως μέσα σε αυτό το πλήθος υπήρχε, όπως αποδείχτηκε και ένας “ελαφροχέρης“. Ο επιτήδειος δεν έχασε ευκαιρία και απέσπασε από το χέρι του Leclerc ένα ρολόι Richard Mille αξίας 320.000 ευρώ! Μέχρι να το αντιληφθεί ο Μονεγάσκος ο κλέφτης και το ρολόι είχαν κάνει φτερά!

Το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Leclerc ήταν να δηλώσει το περιστατικό στην αστυνομία και να ελπίζει πώς οι έρευνές της θα έχουν αποτέλεσμα. Ο δε Ferrari ανέβασε το παρακάτω tweet: “Η Via Salvatori βρίσκεται στο σκοτάδι εδώ και μήνες. Το λέμε εδώ και μήνες. Χθες μας λήστεψαν. Σκέφτεστε να φτιάξετε τις λάμπες κάποια στιγμή; Ρωτάω για λογαριασμό ενός φίλου“.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε πώς θύμα αντίστοιχης κλοπής είχε πέσει πέρσι και ο Lando Norris ενώ βρισκόταν στο Wembley για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία. Και τότε το ρολόι που κλάπηκε ήταν Richard Mille,  αξίας περίπου 250.000 ευρώ. Σίγουρα, πάντως, η εβδομάδα του πρώτου αγώνα επί Ιταλικού εδάφους ξεκινάει… περίεργα για τον Leclerc.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Haas: Δεν επιστρέφει τα χρήματα στην Uralkali!
F1: Γίνεται πρωτάθλημα χωρίς Μονακό;
Senna: Μονοθέσιο-αφιέρωμα στον Ayrton