Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τι λέει ο μπαμπάς Sainz για τη μεταγραφή του Carlos Jr στη Ferrari;

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι λέει ο μπαμπάς Sainz για τη μεταγραφή του Carlos Jr στη Ferrari;

FORMULA 1

Τι λέει ο μπαμπάς Sainz για τη μεταγραφή του Carlos Jr στη Ferrari;

FORMULA 1

Μετά τη «βόμβα» αποχώρησης του Sebastian Vettel από τη Scuderia Ferrari, σε πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί ο Carlos Sainz Jr!

Advertisement
Advertisement

Ο 25χρονος φημολογείται πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη McLaren και πως θα ανακοινωθεί εντός… ωρών η μεταπήδηση του στο Μαρανέλο από τη σεζόν του 2021. Πράγμα που προφανώς προκάλεσε φρενίτιδα στα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κι επειδή εύλογα ο Jr δεν θα μπορούσε να κάνει κάποιο σχόλιο αυτή τη χρονική στιγμή, στράφηκαν στον μπαμπά, δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι. Και ο Senior προσπάθησε να μη κάτι που δεν πρέπει αλλά… άφησε να εννοηθεί πως τα πράγματα έχουν μπει στο δρόμο τους.

«Μπορώ να σας πω πολύ λίγα αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να εξαπατήσω κάποιον. Είναι ξεκάθαρο πως τα πράγματα έχουν επιταχυνθεί και πως οι ομάδες δεν θα περιμένουν την έναρξη της σεζόν, γιατί δεν είναι 100% σίγουρο πως θα έχουμε σεζόν. Είναι αλήθεια πως ο Carlos είναι χαρούμενος εκεί που βρίσκεται, είναι όμως επίσης αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές εξελίξεις. Θέλω να πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει μία λύση, καθώς δεν μπορούμε να περάσουμε άλλους δύο μήνες βασισμένους σε αυτές τις φήμες και ιστορίες. Επιτρέψτε μου όμως να μη σας πω κάτι άλλο, είναι λεπτό το ζήτημα», είπε ο Carlos Senior στο ισπανικό Movistar+.

Advertisement
Advertisement

Είναι όμως έτοιμος για να κάνει πρωταθλητισμό; Η περυσινή σεζόν ήταν η καλύτερή του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τον Carlos Jr να πανηγυρίζει στη Βραζιλία το παρθενικό του βάθρο!

«Η ζωή προχωράει, είτε μένεις στάσιμος είτε κινείσαι προς τα εμπρός. Ως πατέρας, βλέπω πως έχει φιλοδοξία, θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Όπως έκανε πέρυσι. Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία κάθε αθλητή. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον ενθαρρύνω», είπε ο 58χρονος.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Προ των πυλών της Ferrari o Sainz Jr

Advertisement

Επίσημο: Φεύγει από τη Ferrari o Vettel!

Σε διαπραγματεύσεις με τη βρετανική κυβέρνηση η F1