Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Jos Verstappen: Απογοητευμένος από την Red Bull στο Μονακό

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jos Verstappen: Απογοητευμένος από την Red Bull στο Μονακό

FORMULA 1

Jos Verstappen: Απογοητευμένος από την Red Bull στο Μονακό

FORMULA 1

Ο Max Verstappen μπορεί να τερμάτισε τρίτος, μπροστά από τον Charles Leclerc στο GP του Μονακό. Λογικά, στο στρατόπεδο του Ολλανδού θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένη με αυτό το αποτέλεσμα. Όμως, ο πατέρας του Max έχει διαφορετική άποψη.

Advertisement
Advertisement

Ο Jos Verstappen δηλώνει απογοητευμένος από τις στρατηγικές επιλογές που έκανε η Red Bull κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στην στήλη που διατηρεί στο Verstappen.com ο Jos έγραψε ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση ώστε να βοηθήσει την προσπάθεια του γιου του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Red Bull πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην μάχη του Max για την κορυφή. Το λάθος της Ferrari στο δεύτερο pit-stop του Leclerc ήταν ο μόνος λόγος που τερμάτισε τρίτος” έγραψε ο Jos. “Η επιλογή στρατηγική δούλεψε προς όφελος του Checo και όχι του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα” συμπλήρωσε ο δυσαρεστημένος πατέρας Verstappen.

Advertisement
Advertisement

Ο Jos σημείωσε ότι η νίκη Perez προήλθε από το ότι ο Μεξικανός σταμάτησε πρώτος για Intermediates. “Θα ήθελα να φώναζαν τον Max πρώτο, αλλά φυσικά εγώ δεν είμαι αντικειμενικός. Έχουμε χάσει πολλούς πόντους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στο Μονακό χάσαμε ακόμη 10 βαθμούς!” ήταν το συμπέρασμα του Verstappen.

Δεν γνωρίζουμε εάν τα παραπάνω σχόλια προήλθαν έπειτα από συζήτηση του Jos με τον Max ή αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις του πρώτου. Όπως και να έχει το πράγμα, η αλήθεια είναι πώς ο Checo ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο Μονακό, οδηγώντας στο επίπεδο του Verstappen από την αρχή του τριημέρου. Κατά συνέπεια, η πιθανότητα να ευνοηθεί από τις επιλογές στρατηγικής ήταν και μεγαλύτερη.

Advertisement

Και φυσικά η δυσαρέσκεια του Jos δεν στερεί τίποτε από την λάμψη της μεγάλης νίκης του Perez!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jos Verstappen: Απολαυστικό να ρίχνει ο Max γύρο στον Hamilton
F1 GP Μονακό: Η διακριτική γοητεία της κοινής λογικής
F1: Διετής επέκταση συμβολαίου για Perez!

Advertisement