Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Γιώργος Πατούλης: Ενδιαφέρον της Ελλάδας να φιλοξενήσει αγώνα F1

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Πατούλης: Ενδιαφέρον της Ελλάδας να φιλοξενήσει αγώνα F1

FORMULA 1

Γιώργος Πατούλης: Ενδιαφέρον της Ελλάδας να φιλοξενήσει αγώνα F1

FORMULA 1

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε πως όχι μόνο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και συζητήσεις με τους διοργανωτές. Τι λέει ο ίδιος για το μέρος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει αγώνα Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε συζητήσει αλλά και έχουμε αναφερθεί σε ενδεχόμενο διοργάνωσης αγώνα Formula 1 στην Ελλάδα. Μία τέτοια διοργάνωση ακούγεται μοναδική και συναρπαστική για τη χώρα μας αλλά όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται θεωρείται σχεδόν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι τα χρήματα που θα πρέπει να διατεθούν ως παράβολο στους διοργανωτές για να φέρουν τον κορυφαίο θεσμό στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα πρέπει να ακολουθηθεί μία σειρά από διαδικασίες και φυσικά να υπάρξει πολιτική βούληση.

Αν γίνουν τα παραπάνω οι διοργανωτές θα βάλουν τη χώρα μας σε λίστα αναμονής και όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και μετά από χρόνια προετοιμασίας ίσως γίνει το όνειρο, πραγματικότητα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τόνισε πως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να διεξαχθει αγώνας F1 στους δρόμους της Αθήνας…

Ενδιαφέρον και για πίστα

Advertisement
Advertisement

Για το θέμα που αφορά την Ελλάδα αλλά και το ενδιαφέρον της να φιλοξενήσει αγώνα Formula 1, ο Γιώργος Πατούλης ήταν αποκαλυπτικός. Ο Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως το Κράτος βρίσκεται σε διαδικασία μελέτης και φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον να φτιαχτεί πίστα προδιαγραφών Formula 1 στην Αττική ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως μία τόσο σημαντική διοργάνωση θα μπορούσε να φιλοξενηθεί ακόμα και στους δρόμους της Αθήνας όπως γίνεται στο Μόντε Κάρλο.

Στο σχετικό video που θα τον ακούσετε να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα αποκάλυψε πως υπάρχει και επικοινωνία με τους διοργανωτές για το θέμα αυτό.

Ακούστε το σημείο όπου ο Γιώργος Πατούλης μιλά για τη Formula 1 στο 26:57

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Γνωρίστε τις 10 ομάδες του πρωταθλήματος
Τα νέα της πιάτσας, 372…
«Καυτός» και ο Φεβρουάριος για τις πωλήσεις νέων ΙΧ!

Advertisement