Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Nico Rosberg: Απαγόρευση εισόδου στο paddock

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nico Rosberg: Απαγόρευση εισόδου στο paddock

FORMULA 1

Nico Rosberg: Απαγόρευση εισόδου στο paddock

FORMULA 1

Απαγορευμένο μέρος είναι από φέτος το paddock της F1 για τον Nico Rosberg. Ο λόγος; Ο πρωταθλητής του 2016 δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του Covid-19!

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις οδηγίες της FIA και της F1, το σύνολο του προσωπικού που εργάζεται στα paddock πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid-19. Ο Rosberg μπορεί να μην οδηγεί για κάποια ομάδα από το 2017, όμως συμμετέχει περιστασιακά στην ομάδα μετάδοσης του Sky Sports F1 ως σχολιαστής.

Λόγω του περιορισμού αυτού, ο Rosberg είναι αναγκασμένος να συμμετέχει στις μεταδόσεις των GP εξ αποστάσεως. Εκπρόσωπος του Γερμανού δήλωσε: “Ο Nico Rosberg είχε πρόσφατα νοσήσει από τον κορονοϊό και είχε το απαιτούμενο πιστοποιητικό. Κάνει όλους τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους και έχει ιατρική γνωμάτευση σύμφωνα με την οποίαν δεν χρειάζεται το εμβόλιο προς το παρόν“.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της F1. Έτσι, ο Rosberg συμμετείχε εξ αποστάσεως στην μετάδοση του Sky Sports F1 τόσο στην Imola όσο και στο Μονακό. Ο Nico είναι ο δεύτερος γιος παγκόσμιου πρωταθλητή που κατάφερε να επαναλάβει το επίτευγμα του πατέρα του, μετά τον Damon Hill. Είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2016 έπειτα από μεγάλη μάχη με τον τότε teammate του, Lewis Hamilton.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Binotto: Ο Leclerc μεγαλώνει το μύθο της Ferrari όπως ο Gilles Villeneuve
Perez: Λιώμα σε έξαλλο πάρτι στο Μονακό! (+video)
Mario Andretti: Αξίζουμε περισσότερο σεβασμό!