Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Montoya: Η Mercedes θα είναι δυνατή από εδώ και πέρα

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Montoya: Η Mercedes θα είναι δυνατή από εδώ και πέρα

FORMULA 1

Montoya: Η Mercedes θα είναι δυνατή από εδώ και πέρα

FORMULA 1

Την πεποίθηση του ότι η Mercedes θα βελτιωθεί σημαντικά μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα εξέφρασε ο πρώην οδηγός των Williams και McLaren, Juan Pablo Montoya.

Advertisement
Advertisement

Τον Juan Pablo Montoya τον θυμόμαστε για το επιθετικό στιλ οδήγησής του σε όποια κατηγορία αγώνων και αν συμμετείχε. Το σχετικά σύντομο πέρασμά του από την F1 (2001-2006) μας έχει χαρίσει πολλά highlights αλλά και αμφισβητούμενες στιγμές.

Επίσης, ο Juan ήταν ανέκαθεν άνθρωπος που δεν φοβόταν να πει την γνώμη του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κολομβιανός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις τρεις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Montoya πιστεύει ότι η προσέγγιση της Mercedes αποδεικνύεται σωστή.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν φήμες ότι η Mercedes πρόκειται να φέρει μία μεγάλη αναβάθμιση σύντομα. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό“, δήλωσε ο Montoya. “Μου άρεσε που στην Mercedes παρέμειναν πιστοί στο αρχικό τους project. Δεν κοίταξαν να αντιγράψουν την Red Bull ή την Ferrari όπως οι υπόλοιποι”, συνέχισε.

Ο Montoya αναφέρθηκε και στις δύο ομάδες που έχουν τα ταχύτερα μονοθέσια αυτή τη στιγμή. Για την Red Bull είπε: “Δεν μπορούν να επαναπαυθούν. Μπορεί στην Ουγγαρία να κέρδισαν από τη 10η θέση. Όμως, σε αυτό έπαιξαν ρόλο και τα λάθη της Ferrari“.

Advertisement

Ο Κολομβιανός πιστεύει ότι η Ferrari έχει να διορθώσει αρκετά πράγματα: “Βάζουν (σ.σ. οι της Ferrari) τους εαυτούς τους σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουν το ταχύτερο αυτοκίνητο αλλά έχουν κάνει πολλά λάθη. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα μπορέσει να δουλέψει ποτέ όλο αυτό“.

Ωστόσο, για τον Montoya το δυναμικό υπάρχει ακόμη στην Scuderia: “Αν διορθώσουν λίγο τις αποφάσεις στρατηγικής τους θα κερδίσουν πολλούς αγώνες. Βλέπεις τι έγινε σε Μονακό και Ουγγαρία και αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν. Είναι λες και φοβούνται να πάρουν μια απόφαση“.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
De la Rosa: Ο Verstappen μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών!
Michael Schumacher: Ποια είναι η αλήθεια;
Audi: Εξαγοράζει το 75% της Sauber!