Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

McLaren: Ακούστε την MCL38 να παίρνει μπροστά (+video)

Ελλάδα 2:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren: Ακούστε την MCL38 να παίρνει μπροστά (+video)

FORMULA 1

McLaren: Ακούστε την MCL38 να παίρνει μπροστά (+video)

FORMULA 1

Δύο εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση της 14ης Φεβρουαρίου, η McLaren δημοσίευσε video με το νέο της μονοθέσιο να παίρνει μπροστά.

Advertisement
Advertisement

Η McLaren του 2024 θα ονομαστεί MCL38 με την ομάδα να επιστρέφει -έπειτα από την περσινή επετειακή ονομασία της MCL60– στην καθιερωμένη της πρακτική ονομασίας των μονοθέσιων της.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε την PU της Mercedes να παίρνει μπροστά μέσα στο γκαράζ της ομάδας. Όπως είναι φυσικό η McLaren δεν δημοσιοποίησε εικόνες του μονοθέσιου το οποίο δεν διακρίνεται καθαρά στα πλάνα. Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου για να δουν ολόκληρο το νέο όπλο των Νόρις και Πιάστρι.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα η McLaren είχε εκπλήξει τους πάντες όταν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση είχε αποκαλύψει τον χρωματισμό της MCL38. Πλέον γνωρίζουμε και πως… ακούγεται το νέο μονοθέσιο. Οπότε το μόνο που μένει είναι να το δούμε ολόκληρο σε λίγες ημέρες!

Advertisement

Η McLaren είχε μία εξαιρετική σεζόν το 2023 αν και δεν είχε ξεκινήσει καλά. Ωστόσο η αναδιάρθρωση του τεχνικού τμήματος και η πολύ έξυπνη στρατηγική που ακολούθησε η ομάδα στην εξέλιξη της MCL60 απέδωσαν καρπούς.

Advertisement

Οι Νόρις και Πιάστρι ήταν σταθερά ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ακόμη και έναντι της κυρίαρχης RB19 του Μαξ Φερστάπεν. Στόχος για το 2024 είναι η συνέχιση της ανοδικής πορείας του 2023. Οι άνθρωποι της ομάδας κρατούν για την ώρα χαμηλούς τόνους. Ωστόσο υπάρχει έντονη η αίσθηση ότι φέτος τα δύο πορτοκαλί μονοθέσια θα πρέπει να είναι σε θέση να διεκδικήσουν με αξιώσεις νίκες από την αρχή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
McLaren: Παρουσίασε τον χρωματισμό της για το 2024 (+video)
Μπράουν: Να ελεγχθεί η συνεργασία των Red Bull-AlphaTauri
McLaren: Πολυετής επέκταση συμβολαίου στον Νορις

Advertisement