Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μάρκο: Τελεσίγραφο στον Ρικιάρντο;

Ελλάδα 12:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μάρκο: Τελεσίγραφο στον Ρικιάρντο;

FORMULA 1

Μάρκο: Τελεσίγραφο στον Ρικιάρντο;

FORMULA 1

Ο Ντάνιελ δεν έχει πείσει στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν. Και οι Νεοζηλανδοί ισχυρίζονται ότι ο Μάρκο του έχει επιδώσει τελεσίγραφο μέχρι και το GP της Κίνας.

Advertisement
Advertisement

Ο Αυστραλός οδηγός χάνει καθαρά, μέχρι στιγμής, στην εσωτερική μάχη της RB F1 από τον Τσουνόντα. Ο Γιούκι έχει πάρει κατάταξη μπροστά από τον Ντάνιελ και στα τρία πρώτα GP. Τόσο στις κατατακτήριες όσο και στους αγώνες.

Αυτό εν πολλοίς συνέβαινε και πέρσι, όταν ο Ρικιάρντο είχε αντικαταστήσει τον Ντε Βρις στη μέση της σεζόν. Τότε, βέβαια, η πίεση στον Αυστραλό δεν ήταν τόσο μεγάλη, ιδίως μετά τον τραυματισμό του στην Ολλανδία. Ωστόσο οι απαιτήσεις για φέτος από έναν βετεράνο οδηγό του επιπέδου του, είναι πολύ περισσότερες. Και ο Ντάνιελ δεν τις έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής.

Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία μας ο… πολύς κύριος Μάρκο. Ο επικεφαλής του προγράμματος οδηγών της Red Bull φέρεται να έχει επιδώσει τελεσίγραφο στον Ρικιάρντο.

Advertisement
Advertisement

Έτσι γράφει, τουλάχιστον, το νεοζηλανδικό nzherald.co.nz. Ο Ντάνιελ θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του σε Ιαπωνία και Κίνα. Ειδάλλως είναι ορατός ο κίνδυνος της αντικατάστασής του από τον Λίαμ Λώσον για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτή η πρακτική της αλλαγής οδηγών κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον Μάρκο. Το έχει πράξει στο παρελθόν με τους Κβίατ, Γκασλί και Ντε Βρις. Κατά συνέπεια δεν θα δίσταζε να το κάνει ξανά.

Η Red Bull προαλείφει τον Λώσον ως αντικαταστάτη του Πέρεζ. Παρά την φημολογία που θέλει τον Μεξικανό να επεκτείνει κατά ένα έτος το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο Νεοζηλανδός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις πέρσι όταν αντικατέστησε τον τραυματία Ρικιάρντο σε 5 αγώνες.

Advertisement

Βέβαια, καθώς το μέσο που μετέδωσε την συγκεκριμένη είδηση είναι από την πατρίδα του Λώσον θα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Αλλά, ως γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει -συνήθως- και φωτιά.