Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Leclerc: Πήρε στο κυνήγι τους κλέφτες με την Ferrari του! (+video)

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Leclerc: Πήρε στο κυνήγι τους κλέφτες με την Ferrari του! (+video)

FORMULA 1

Leclerc: Πήρε στο κυνήγι τους κλέφτες με την Ferrari του! (+video)

FORMULA 1

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Charles Leclerc είχε πέσει θύμα κλοπής στην Ιταλία. Και όπως θα δείτε στο video, ο Μονεγάσκος είχε κυνηγήσει τους κλέφτες με την Ferrari του!

Advertisement
Advertisement

Τα πλάνα δημοσιεύτηκαν από την ιταλική αστυνομία και προέρχονται από τις κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας του Viareggio. Στο video η Ferrari 488 Pista του Leclerc φαίνεται να καταδιώκει ένα σκούτερ στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα.

Το σκούτερ σταματάει για λίγο δίπλα σε ένα SUV στο οποίο -σύμφωνα με ιταλικά μέσα- επέβαιναν ακόμη δύο άτομα. Η Ferrari του Leclerc εμφανίζεται λίγο αργότερα στο πλάνο, καθώς το σκούτερ φεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα. Αμέσως μετά ξεκινά και το SUV το οποίο προσπαθεί να παρενοχλήσει τον Charles, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής αστυνομίας.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζουμε ότι πριν τον περσινό αγώνα στην Imola, ο Leclerc είχε πέσει θύμα κλοπής ενώ περνούσε λίγες ημέρες χαλάρωσης στην πόλη Viareggio της Τοσκάνης. Καθώς είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους του, ο οδηγός της Ferrari είχε γίνει αντιληπτός από τους περαστικούς. Πολλοί από αυτούς είχαν σπεύσει να τον χαιρετήσουν ή να ζητήσουν αυτόγραφο.

Το Richard Mille που έκανε φτερά

Όμως μέσα στο πλήθος βρίσκονταν και δύο επιτήδειοι, ένας εκ των οποίων έκλεψε το πανάκριβο ρολόι που φορούσε ο Leclerc. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό Richard Mille RM 67-02 με την υπογραφή του Leclerc και στα χρώματα της σημαίας του Μονακό. Η αξία του αποτιμάται σήμερα στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ!

Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε στο απόσπασμα ο Leclerc πήρε στο… κυνήγι τους δράστες, με την Ferrari του. Όμως, δυστυχώς για εκείνον χωρίς αποτέλεσμα. Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα η ιταλική αστυνομία έκανε έφοδο σε ένα σπίτι στη Νάπολη, συλλαμβάνοντας τρεις άντρες και μία γυναίκα. Στον χώρο βρέθηκαν πολλά κλεμμένα κοσμήματα και αντικείμενα πολυτελείας.

Advertisement

Οι ιταλικές αρχές συνδέουν τους τέσσερις αυτούς ανθρώπους και με την κλοπή του Richard Mille που ανήκε στον Leclerc. Όμως, το ρολόι δεν βρέθηκε ανάμεσα στα αντικείμενα που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φερόμενοι ως δράστες είχαν προσπαθήσει να πουλήσουν το ρολόι αρχικά σε κλεπταποδόχους στη Νάπολη. Κάτι τέτοιο, όμως, μάλλον κατέστη αδύνατο. Έτσι, είναι εξαιρετικά πιθανό το Richard Mille να έχει κάνει… φτερά προς το εξωτερικό. Και μάλλον για κλάσμα της πραγματικής του αξίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alonso: Ίσως ο Hamilton γέρασε!
Η Formula 1… έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης
F1: Γιατί η Audi πέτυχε και η Porsche όχι;