Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Alonso: Ίσως ο Hamilton γέρασε!

Ελλάδα 20:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alonso: Ίσως ο Hamilton γέρασε!

FORMULA 1

Alonso: Ίσως ο Hamilton γέρασε!

FORMULA 1

Ο αγαπημένος… κακός της Formula 1 χτύπησε και πάλι! Αυτή τη φορά ο Fernando Alonso σχολίασε -με τρόπο που θα συζητηθεί- τις δηλώσεις του Hamilton περί κυριαρχίας της Red Bull.

Advertisement
Advertisement

Μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα ο Lewis Hamilton είχε δηλώσει έκπληκτος από την ανωτερότητα των RB19. «Ακόμη κι όταν εμείς ήμασταν οι ταχύτεροι δεν είχαμε τόση διαφορά από τους υπόλοιπους» είχε πει ο Βρετανός.

Ωστόσο ο Alonso διαφωνεί πλήρως με τον Hamilton. Σχολίασε δε τα όσα είπε ο πρώην teammate του με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. «Στον προηγούμενο αγώνα τερμάτισα είκοσι δευτερόλεπτα πίσω από τον Checo και τον Max. Οι Hamilton και Rosberg τερμάτιζαν ένα λεπτό μπροστά το 2014 και το 2015» δήλωσε ο Ισπανός.

Advertisement
Advertisement

Όμως ο Nando το πήγε και ένα βήμα παραπέρα. «Έχει κοντή μνήμη, μάλλον γερνάει» σχολίασε ο οδηγός της Aston Martin αναφερόμενος στον Hamilton. «Με ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο βλέπετε ότι έχει αδυναμίες. Παλιότερα οδηγούσε μόνος του ή μόνο εναντίον του teammate του» συνέχισε.

Επιπλέον, ο Alonso σχολίασε και την εσωτερική μάχη στη Mercedes. «Κοιτάξτε είναι (σ.σ. ο Hamilton) ο κάτοχος του ρεκόρ για τις pole positions. Και ο George Russell τον έχει ήδη 2-0 στις κατατακτήριες φέτος. Απλά αποδεικνύεται το πόσο σημαντικός παράγοντας είναι το αυτοκίνητο» ολοκλήρωσε ο… εμπρηστής Alonso!

Advertisement

Φυσικά, είναι γνωστή η… αμοιβαία αγάπη που τρέφουν οι Alonso και Hamilton μεταξύ τους. Πέρσι στο βέλγικο GP οι δύο οδηγοί είχαν επαφή στον πρώτο γύρο με ευθύνη του Hamilton. Τότε ο Alonso, πάνω στην ένταση της στιγμής είχε χαρακτηρίσει τον Hamilton «ηλίθιο» στο team radio.

Advertisement

Αργότερα, βέβαια, οι δύο… παλιόφιλοι τα είχαν βρει και πάλι. Θα υπάρξει, άραγε, παρόμοια κατάληξη και σε αυτήν την ιστορία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lewis Hamilton: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι
F1: Απαγορεύονται οι πανηγυρισμοί των μηχανικών στο pitwall!
F1 GP Αυστραλίας: Verstappen και Alonso ταχύτεροι στις ελεύθερες δοκιμές (+video)