Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Διετής επέκταση συμβολαίου για Perez!

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Διετής επέκταση συμβολαίου για Perez!

FORMULA 1

F1: Διετής επέκταση συμβολαίου για Perez!

FORMULA 1

Ο Sergio Perez θα παραμείνει οδηγός της Oracle Red Bull Racing μέχρι και το τέλος του 2024. Η συμφωνία έκλεισε κατά τη διάρκεια του τριημέρου στο Μονακό, με την Red Bull να επιβεβαιώνει την υπογραφή των συμβολαίων σήμερα.

Advertisement
Advertisement

“Βιάστηκα να υπογράψω” ήταν τα αινιγματικά λόγια του Sergio Perez στον Christian Horner λίγο πριν το podium του Μονακό. Πολλοί θεώρησαν ότι ο Μεξικανός αναφερόταν στην προηγούμενη συμφωνία του με την Red Bull, όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Ο Checo αναφερόταν στην νέα συμφωνία που είχε υπογράψει με την ομάδα από το Milton Keynes κατά τη διάρκεια του τριημέρου στο Πριγκιπάτο. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί. Όμως, αν κρίνουμε από το ότι η επέκταση είναι διετής και όχι μονοετής όπως η προηγούμενη, τότε και οι απολαβές του Perez θα πρέπει να είναι αυξημένες.

perez-hungary21-verstappen-a1000χ600

Advertisement
Advertisement

Η Red Bull βρήκε στον Sergio Perez μία αξιόπιστη… μηχανή συλλογής βαθμών. Ο πολύπειρος Checo είχε μία εξαιρετική σεζόν το 2021, στην οποίαν πέτυχε μία νίκη και τερμάτισε 4ος στο πρωτάθλημα με 190 βαθμούς. Επιπλέον, έπαιξε κρίσιμο ρόλο και στην μάχη του Hamilton με τον Verstappen κόβοντας βαθμούς από τον πρώτο σε αρκετές περιπτώσεις.

“Ήταν ένα απίστευτο τριήμερο για εμένα” δήλωσε ο Perez σχετικά με τη νέα συμφωνία. “Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Ανυπομονώ για πολλές μεγάλες στιγμές στο μέλλον” συμπλήρωσε ο νικητής του GP στο Μονακό.

horner-silverstone-21-a1000x600

Advertisement

Εξαιρετικά ικανοποιημένος δήλωσε από την συμφωνία και ο Christian Horner: “Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι όχι μόνο εξαιρετικός οδηγός αλλά και ομαδικός παίκτης. Φέτος έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του. Η pole στην Jeddah και η νίκη του στο Μονακό το αποδεικνύουν“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Μονακό: Απρόσιτος
Ricciardo: Κινδυνεύει η θέση του στην McLaren;
F1 GP Μονακό: Η διακριτική γοητεία της κοινής λογικής

Advertisement