Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μένει στη Renault o Hulkenberg;

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μένει στη Renault o Hulkenberg;

FORMULA 1

Μένει στη Renault o Hulkenberg;

FORMULA 1

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον του Nico Hulkenberg, ποιο είναι όμως το πιθανότερο σενάριο ενόψει 2020.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλα δείχνουν, αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι να παραμείνει στις τάξεις της εργοστασιακής ομάδας της Renault. Κι αυτό παρότι ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και η ομάδα του, αποδίδουν στα επιθυμητά στάνταρ στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

«Είναι αλήθεια πως έως τώρα δεν είμαστε χαρούμενοι με όσα έχουμε πετύχει. Είχαμε προβλήματα και χάσαμε καλά πλασαρίσματα αλλά το πιο απογοητευτικό είναι το που βρισκόμαστε από πλευράς απόδοσης και ρυθμού εξέλιξης. Δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε ή εκεί που θα έπρεπε να βρισκόμαστε. Αν και γενικά δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένος αν εξετάσουμε συνολικά αυτά τα τρία χρόνια. Δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι με όσα πετύχαμε», είπε ο Γερμανός.

Advertisement
Advertisement

Η γαλλική ομάδα σημείωσε σταθερή πρόοδο τις τρεις προηγούμενες σεζόν αφού από την ένατη θέση στους κατασκευαστές, ανέβηκε αρχικά στην έκτη και κατέληξε πέρυσι να είναι η τέταρτη δύναμη. Ωστόσο φέτος, έχει χάσει τη φόρα της και είναι ξεκάθαρα πίσω από τη McLaren ενώ μετά το γερμανικό Grand Prix έπεσε πίσω και από τη Scuderia Toro Rosso.

Παρ’ όλα αυτά, ο Hulkenberg δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Ακόμα έχουμε προοπτικές, ακόμα βλέπουμε φως στο βάθος του τούνελ. Εξακολουθώ να πιστεύω πως μπορούμε να καλύψουμε σε ένα βαθμό το χαμένο έδαφος».

Advertisement

Όσο για το μέλλον, η θέση του Hulkenberg απειλείται από τον Esteban Ocon σε περίπτωση που ο Γάλλος δεν πάρει τη θέση του Valtteri Bottas στη Mercedes το 2020. Αλλά ακόμα κι αν την πάρει, αυτό θα σημαίνει πως ο Φινλανδός θα είναι ξαφνικά διαθέσιμος. Όμως ο Hulk, δεν ανησυχεί.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο για το μέλλον μου αλλά θεωρώ πως είναι εξαιρετικά πιθανό να παραμείνω στην ομάδα», είπε ο ταλαντούχος οδηγός που ακόμα κυνηγάει το παρθενικό βάθρο της καριέρας του στη Formula 1.

Advertisement