Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Χάνει και την Σαουδική Αραβία!

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vettel: Χάνει και την Σαουδική Αραβία!

FORMULA 1

Vettel: Χάνει και την Σαουδική Αραβία!

FORMULA 1

Για άλλον έναν αγώνα θα μείνει εκτός δράσης ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός οδηγός της Aston Martin δεν κατάφερε να προσκομίσει μέχρι και σήμερα αρνητικό τεστ για COVID-19. Στη θέση του ξανά ο Nico Hulkenberg.

Advertisement
Advertisement

Με ανάρτησή της στο twitter, η Aston Martin επιβεβαίωσε πριν λίγο πώς για άλλον έναν αγώνα ο Nico Hulkenberg θα αγωνιστεί για λογαριασμό της. Ο Γερμανός είχε αντικαταστήσει ήδη από το Μπαχρέιν τον Sebastian Vettel ο οποίος είχε προσβληθεί από τον COVID-19 μετά τις δοκιμές προετοιμασίας.

Ο Hulkenberg είχε αφήσει καλές εντυπώσεις ως αντικαταστάτης του Vettel. Ωστόσο, η χαμηλή ανταγωνιστικότητα της AMR22 δεν του επέτρεψε κάτι καλύτερο από την 17η θέση στις δοκιμές και στον αγώνα. Πηγαίνοντας στην Jeddah, η ομάδα του Lawrence Stroll θα θέλει να παλέψει για κάτι καλύτερο από τις τελευταίες θέσεις της τελικής κατάταξης.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin είχε καθυστερήσει όσο γινόταν την ανακοίνωση των οδηγών της για την Jeddah. Έτσι, ήλπιζε να κερδίσει χρόνο ώστε ο Vettel να προλάβει να διαγνωστεί αρνητικός στον ιό. Μετά από αυτήν τη εξέλιξη, όμως, θα πρέπει να βασιστεί και πάλι στον Hulkenberg. Ο Vettel αναμένεται, πλέον, να επιστρέψει για το Grand Prix Αυστραλίας στις 8-10 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Μπαχρέιν: Η προετοιμασία ανταμείβει
F1 memes: Τα καλύτερα από το Μπαχρέιν
F1: Τι περιμένουμε στο GP της Σαουδικής Αραβίας;