Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φερστάπεν: Θα το πάρει το κορίτσι; (+video)

Ελλάδα 22:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φερστάπεν: Θα το πάρει το κορίτσι; (+video)

FORMULA 1

Φερστάπεν: Θα το πάρει το κορίτσι; (+video)

FORMULA 1

Ο Μαξ Φερστάπεν και η Κέλλυ Πικέ κλείνουν τρία χρόνια σχέσης. Και οι ερωτήσεις προς τον Ολλανδό για ημερομηνία γάμου γίνονται όλο και πιο συχνές.

Advertisement
Advertisement

Η κόρη του Νέλσον Πικέ και ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συζούν εδώ και αρκετό καιρό στο Μονακό.

Μαζί τους μένει φυσικά και η μικρή Πενέλοπε, κόρη της Κέλλυ από την σχέση της με τον Ντανιίλ Κβίατ. Η Βραζιλιάνα και ο Ρώσος δεν είχαν παντρευτεί ποτέ. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Πικέ δεν θα ήθελε κάποια στιγμή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Αυτό φαίνεται τουλάχιστον στο παρακάτω video. Η Κέλλυ και ο Μαξ ήταν καλεσμένοι σε γάμο φίλων τους. Όπως συνηθίζεται η νύφη πέταξε το μπουκέτο προς τους καλεσμένους.

Advertisement
Advertisement

Η Κέλλυ προσπάθησε και αυτή να το πιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Κάτι που ο Μαξ βρήκε μάλλον διασκεδαστικό εάν κρίνουμε από την αντίδρασή του! Δεν ξέρουμε, όμως, εάν η σύντροφός του είχε και την ίδια γνώμη…

Πάντως σε πρόσφατη ερώτηση που του έγινε σχετικά, ο Μαξ δεν δίστασε να απαντήσει ευθέως. «Να παντρευτώ; Εγώ; Τώρα με αναγκάζετε να δώσω συγκεκριμένη ημερομηνία!» απάντησε γελώντας.

Η σημασία της οικογένειας

Advertisement

«Για την ώρα είμαι πολύ ευτυχισμένος με την Κέλλυ. Δεν έχω, όμως, κάποιο σχέδιο για το πότε θα γονατίσω μπροστά της και θα της κάνω πρόταση. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται αυθόρμητα» συμπλήρωσε ο Μαξ.

Advertisement

Πάντως ο Φερστάπεν αναγνωρίζει την σημασία που έχει η δημιουργία οικογένειας. «Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική. Είναι το καταφύγιο όπου όλες οι στιγμές πίεσης ξεχνιούνται. Και η Κέλλυ γνωρίζει τα προβλήματα στο επάγγελμά μας από την καριέρα του πατέρα της. Θα ήθελα όμως μία μεγάλη οικογένεια με πολλά κατοικίδια. Θα έρθει η κατάλληλη στιγμή και θα επισημοποιήσουμε τη σχέση μας» υποσχέθηκε ο Ολλανδός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Τα πιο κυρίαρχα μονοθέσια της υβριδικής εποχής
Φερστάπεν: Πόσα πήρε φέτος;
Σέκτερ: Ο Φερστάπεν θα ήταν ο καλύτερος και στην εποχή μου!