Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Το Drive To Survive συνεχίζει μέχρι και το 2023

Ελλάδα 18:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Το Drive To Survive συνεχίζει μέχρι και το 2023

FORMULA 1

F1: Το Drive To Survive συνεχίζει μέχρι και το 2023

FORMULA 1

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix για την F1, Drive To Survive, θα συνεχίσει να προβάλλεται για ακόμη δύο χρόνια. Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού και της Formula 1, το DTS θα επιστρέψει για την 5η και την 6η του σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Η 4η σεζόν του Drive To Survive ήταν η πιο επιτυχημένη της σειράς μέχρι στιγμής. Κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής του, το DTS βρέθηκε στο top-10 σε 56 χώρες. Προσέλκυσε δε πάνω από 4 εκατομμύρια θεατές μόνο για τις πρώτες τρεις ημέρες!

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τόσο το Netflix όσο και η F1 επιθυμούν να συνεχιστεί για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη. Το ότι η ανακοίνωση της ανανέωσης έγινε παραμονές του πρώτου φετινού αμερικανικού αγώνα επίσης δεν αποτελεί σύμπτωση.

Το DTS έχει μεγάλη απήχηση σε πολλές χώρες όπου δεν υπάρχει παραδοσιακό κοινό της F1. Μία από αυτές ήταν και οι ΗΠΑ, με πολλούς να θεωρούν πώς η σειρά έχει βοηθήσει πολύ στην διάδοση του σπορ εκεί.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, η σειρά έχει δεχτεί κριτική για το ότι διαστρεβλώνει ελαφρώς τα γεγονότα. Επιπλέον, πολλοί δηλώνουν ότι τους απωθεί η υπερβολική δραματοποίηση ορισμένων περιστατικών. Ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του DTS είναι ο Max Verstappen.

Είδα τα πρώτα επεισόδια αλλά το άφησα. Δεν μου άρεσε το πώς δημιούργησαν μία ψεύτικη εσωτερική διαμάχη στην McLaren. Ιδιαίτερα απεχθή βρήκα την εικόνα που έφτιαξαν για τον Lando, ο οποίος είναι ένα καταπληκτικό παιδί για όσους τον ξέρουν” δήλωσε ο Verstappen.

Advertisement

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο μόνος οδηγός ο οποίος δεν συμμετείχε στην 4η σεζόν. Η ανακοίνωση της ανανέωσης του DTS σημαίνει πώς έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της 5ης σεζόν που θα αφορά το πρωτάθλημα του 2022. Θα υπάρξουν, άραγε, νέες προσθήκες στο… καστ;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
McLaren: Θα συνεχιστεί η άνοδος της;
F1: Ο Adrian Newey για όλους και για όλα
F1 GP Μαϊάμι: Προεπισκόπηση