Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

4η σεζόν για το «Formula 1: Drive To Survive»

Ελλάδα 5:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

4η σεζόν για το «Formula 1: Drive To Survive»

FORMULA 1

4η σεζόν για το «Formula 1: Drive To Survive»

FORMULA 1

Περιμένοντας την εκκίνηση της νέας χρονιάς για την F1, ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μικρότερη την αναμονή είναι να ζήσετε ξανά τις στιγμές από την χρονιά του 2021.

Advertisement
Advertisement

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του «Formula 1: Drive To Survive».

Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν, (ή καλύτερα η παρουσίασης της χρονιάς του 2021 για την F1 μέσα από το… φακό του Netflix) θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου. Η σειρά βασίζεται στην επιτυχία των τριών πρώτων σεζόν, καθώς οι κάμερες μπαίνουν και στα παρασκήνια της F1 για να απαθανατίσουν το δραματικό πρωτάθλημα του 2021, με ένα πρωτόγνωρο επίπεδο παραγωγής.

Η περσινή χρονιά περιλάμβανε φυσικά έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες όλων των εποχών για τον τίτλο μεταξύ του Max Verstappen και του Lewis Hamilton. Στο Netflix παρουσιάζουν με τον δικό τους τρόπο μια μάχη 22 αγώνων που είχε ένα ιδιαίτερο τέλος.

Advertisement
Advertisement

Στη σειρά του καναλιού θα δείτε έντονη δράση από όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη McLaren να τερματίζει στο ένα-δύο στη Monza, τον Hamilton να δίνει τον αγώνα της ζωής  του στο Sprint και το Grand Prix του Σάο Πάολο, τον Esteban Ocon να κερδίζει στην Ουγγαρία, τον Sergio Perez να κερδίζει σε ένα δραματικό Grand Prix στο Αζερμπαϊτζάν και φυσικά τον Verstappen, που παίρνει τον τίτλο στην F1.

Το Formula 1: Drive To Survive Season 4, ξεκινά πριν σβήσουν τα φώτα της εκκίνησης για το Grand Prix του Μπαχρέιν που ξεκινάει τη σεζόν στις 20 Μαρτίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Max Verstappen εναντίον μοτοσυκλέτας Speedway (+video)
Ο Hamilton επιστρέφει, είπε η Mercedes
Τι λέει η μάνατζερ του Schumacher για το ντοκιμαντέρ στο Netflix;