Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 Onboard: Όλη η δράση από το Albert Park!

Ελλάδα 13:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1 Onboard: Όλη η δράση από το Albert Park!

FORMULA 1

F1 Onboard: Όλη η δράση από το Albert Park!

FORMULA 1

Εντυπωσιακά ήταν τα onboard πλάνα και σε αυτό το Grand Prix. Από μία ασυνήθιστη ξενάγηση στη νέα χάραξη της πίστας μέχρι και την επαφή των Stroll-Latifi, οι κάμερες στα μονοθέσια και στα κράνη των οδηγών κατέγραψαν τα πάντα. Ας απολαύσουμε τις καλύτερες στιγμές.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πρώτα βίντεο που ανέβηκαν στην αρχή του τριημέρου αφορούσε σε μία ιδιαίτερη ξενάγηση στο Albert Park από τον Carlos Sainz Jr. Τα πράγματα μπορεί να μην εξελίχθηκαν καλά για εκείνον στον αγώνα. Ωστόσο ο Ισπανός μας προσέφερε μία πολύ ωραία Onboard βόλτα στο νέο ALbert Park κατά τη διάρκεια του FP1.

Το φως είναι ακόμη αρκετό ώστε να παρατηρήσουμε τις αλλαγές που έχουν γίνει. Επίσης, προσέξτε το εντονότατο porpoising στο τέλος της πίσω ευθείας και πώς αυτό επηρεάζει την ορατότητα του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο Καναδοί του grid τράβηξαν τα βλέμματα επάνω τους στο Q1 αλλά όχι για καλό λόγο. Ας δούμε το περιστατικό όπως το έζησαν τόσο ο Stroll όσο και ο Latifi.

Advertisement

Η εκκίνηση ενός αγώνα F1 είναι πάντα κάτι το εντυπωσιακό για εμάς τους θεατές. Στο Onboard πλάνο, όμως, φαίνεται η τεράστια δυσκολία της και το πώς ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση. Ας δούμε την εκκίνηση του GP Αυστραλίας μέσα από τα μάτια του σπεσιαλίστα Fernando Alonso.

 

Advertisement

Σίγουρα η Red Bull είναι αρκετά ταχύτερη από την Mercedes. Όμως και πάλι ένα προσπέρασμα στον Lewis Hamilton από την εξωτερική της 9 δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολο. Ο Checo Perez μας χάρισε ένα από τα highlights του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα πιο σημαντικά ρετρό παιχνίδια με Formula 1
F1: Και τέταρτη ζώνη DRS στο Albert Park!
F1 GP Αυστραλίας: Απάντηση από Leclerc στο FP2