Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 Onboard: Η μαγεία της Jeddah

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 Onboard: Η μαγεία της Jeddah

FORMULA 1

F1 Onboard: Η μαγεία της Jeddah

FORMULA 1

Η πίστα της Σαουδικής Αραβίας είναι φτιαγμένη για highlights. Το δεύτερο Grand Prix εκεί δεν απογοήτευσε με τις πολλές μονομαχίες εντός πίστας.

Advertisement
Advertisement

Υπό το φως των προβολέων οι αγώνες αποκτούν άλλο χρώμα. Στην Jeddah, μάλιστα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που αυξάνουν την αδρεναλίνη. Οι εξωφρενικές για σιρκουί πόλης ταχύτητες και η πολύ μικρή απόσταση από τις μπαριέρες φέρνουν στον νου άλλες εποχές του σπορ.

Είναι ένα πολύ λεπτό σκοινί στο οποίο πρέπει να ακροβατήσει ο κάθε οδηγός. Από την αρχή του τριημέρου. Χάρη στη νέα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη της F1, μάλιστα, μπορούμε να βρεθούμε ακριβώς στην θέση του οδηγού. Όπως στο παρακάτω βίντεο. Ας κάνουμε μία βόλτα στην Σαουδική Αραβία, λοιπόν, με τα μάτια του Charles Leclerc!

Η ένταση κορυφώνεται, όπως είναι φυσικό, στον αγώνα της Κυριακής. Η μεγάλη μάχη του Μπαχρέιν ανάμεσα στον Max Verstappen και τον Charles Leclerc συνεχίστηκε και στην Σαουδική Αραβία. Αυτή τη φορά ο νικητής ήταν διαφορετικός. Όμως τα πλάνα παραμένουν το ίδιο εκπληκτικά από όλες τις γωνίες. Και η αγωνία παρέμεινε στα ύψη μέχρι την καρό σημαία.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 memes: Τα καλύτερα από το Μπαχρέιν
F1 GP Σαουδικής Αραβίας: Τρομακτικό ατύχημα για Schumacher!
F1 Onboard: Η έξυπνη άμυνα του Leclerc