Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Έτσι αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό!

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάμιλτον: Έτσι αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό!

FORMULA 1

Χάμιλτον: Έτσι αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό!

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να πλησιάζει τα 40 όμως είναι πιο fit από ποτέ. Πράγμα απαραίτητο για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό εντός αλλά και… εκτός F1.

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός σταρ ανέβασε φωτογραφία του στο Instagram στην οποίαν είναι… εμφανής η δουλειά που κάνει στο γυμναστήριο όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά η φωτογραφία συνοδευόταν και από το απαραίτητο μήνυμα του Χάμιλτον προς τους followers του. «Στο σπορ μου κάθε κιλό μετράει. Ακόμη και η πιο μικρή απόκλιση μπορεί να επηρεάσει χρόνους και ρυθμό αγώνα. Είναι σημαντικό να τρώω καλά, να κοιμάμαι καλά και να δουλεύω στο γυμναστήριο. Εάν περνάτε μία δύσκολη περίοδο θυμηθείτε ότι είμαστε μαζί σε αυτό. Δεν είναι ποτέ εύκολο αλλά πάντα αξίζει» έγραψε ο Λιούις.

Advertisement
Advertisement

Ο Χάμιλτον απόλαυσε μία πολύ επιτυχημένη περίοδο στην Mercedes από το 2013 έως το 2021. Ωστόσο τα δύο τελευταία χρόνια η ανταγωνιστικότητα των «ασημένιων (ενίοτε και μαύρων) βελών» ήταν αρκετά χαμηλή. Ο Λιούις έχει να κερδίσει από την Τζέντα του 2021, ενώ από το 2022 έχει να αντιμετωπίσει και σκληρό εσωτερικό ανταγωνισμό από τον νεαρό teammate του, Τζορτζ Ράσελ.

Αλλά ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει την καθημερινή του ρουτίνα η οποία περιλαμβάνει αυστηρή vegan διατροφή και πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Πάντα με την απαραίτητη playlist που έχει δημιουργήσει στο spotify με τίτλο: Train Hard. Έτσι, έχει την αυτοπεποίθηση ότι θα επιβληθεί τελικά έναντι του ανταγωνισμού.

Ο Μπάτλερ αντίζηλος;

Advertisement

Όχι, όμως, μόνο στις πίστες της F1. Ο Χάμιλτον αντιμετωπίζει ανταγωνισμό και εκτός F1, σε ότι αφορά το πρόσφατο ειδύλλιό του με την ποπ σταρ, Σακίρα. Από το GP του Μαϊάμι τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης… βουίζουν για τη νέα σχέση των δύο σταρ. Οι Χάμιλτον και Σακίρα δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τις φήμες, δηλώνοντας ότι είναι απλώς φίλοι.

Advertisement

Βέβαια η βόλτα της Σακίρα με το γιοτ του Χάμιλτον στην Φλόριντα αλλά και οι κοινές έξοδοι των δύο σταρ έχουν συμβάλλει στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει. Όμως ο Χάμιλτον έχει και… ανταγωνιστή στο θέμα της Σακίρα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζίμι Μπάτλερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σταρ των Miami Heat βγήκε με την Σακίρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο. Η Κολομβιανή είχε παρακολουθήσει το GP της Μεγάλης Βρετανίας στην πίστα του Silverstone. Πολλοί είχαν υποθέσει ότι η Σακίρα είχε πάει εκεί για να στηρίξει τον Χάμιλτον.

Advertisement

Μάλιστα οι δύο τους βρέθηκαν σε κλαμπ μετά το τέλος του αγώνα. Ωστόσο η Σακίρα μετά το διαζύγιό της από τον Ζεράρ Πικέ δείχνει να έχει πολλές… επιλογές στον αισθηματικό τομέα. Και παρά το ότι ο Μπάτλερ έχει κοπέλα -με την οποία έχει και μία κόρη- και μπορεί η φημολογούμενη έξοδός του με την Σακίρα να ήταν καθαρά φιλική, καλά κάνει ο Λιούις και κρατιέται σε φόρμα. Σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Ράσελ σε ρόλο… Maverick!
F1: Όταν οι ομάδες έγιναν… έντεκα!
Χάμιλτον: Η Σακίρα δίπλα του και στο Σίλβερστοουν!