Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Θα κάνουμε την καλύτερη ταινία που έχει γυριστεί για αγώνες

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: Θα κάνουμε την καλύτερη ταινία που έχει γυριστεί για αγώνες

FORMULA 1

Hamilton: Θα κάνουμε την καλύτερη ταινία που έχει γυριστεί για αγώνες

FORMULA 1

Τα γυρίσματα της ταινίας που ετοιμάζει ο Brad Pitt με θέμα την F1 θα ξεκινήσουν φέτος. Στην παραγωγή συμμετέχει, ως γνωστόν, ενεργά και ο Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός πολυπρωταθλητής δεν έχει μόνο ρόλο παραγωγού αλλά και συμβούλου για τεχνικά θέματα. Σύμφωνα με τον Hamilton, μάλιστα, μετά το τέλος της περσινής σεζόν εκείνος συμμετείχε στην διαδικασία επιλογής συμπρωταγωνιστή για τον Αμερικανό σταρ.

«Βρισκόμαστε στην διαδικασία επιλογής για τον χαρακτήρα ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στον Brad. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό» δήλωσε ο Hamilton. «Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε τις οντισιόν των υποψήφιων ηθοποιών. Το πώς εκτελούν συγκεκριμένες σκηνές που τους έχουν ανατεθεί» συμπλήρωσε.

Advertisement
Advertisement

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Jerry Bruckheimer, σκηνοθέτης ο Joe Kosinski και σεναριογράφος ο Ehren Kruger. Οι τρεις τους -με τον Brad Pitt παρέα- είχαν παραστεί στο φετινό GP των ΗΠΑ που διεξήχθη στο Austin. Συζήτησαν με αξιωματούχους του σπορ για την πρόοδο της ταινίας, με την F1 να υποστηρίζει πλήρως την προσπάθεια.

«Για την ώρα υπάρχει το αρχικό σενάριο. Έχουμε δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές προσεγγίσεις και περιμένουμε μια νέα έκδοσή του. Ασχολήθηκα με αυτό κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων» δήλωσε ο Hamilton. «Θέλω να υπάρχει ποικιλομορφία στην ταινία. Θέλω η ταινία να δείχνει την F1 όπως θα είναι στο μέλλον ή όπως θα έπρεπε να είναι τώρα» συνέχισε.

Advertisement

«Θέλω να δω γυναίκες μηχανικούς. Θα θέλαμε να έχουμε και γυναίκα οδηγό. Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμη. Αλλά γιατί όχι;» είπε ο Hamilton. Η F1 έχει δεσμευτεί ότι θα συνεργαστεί στην παραγωγή της ταινίας κατά την διάρκεια των Grand Prix. Ο Hamilton έχει δηλώσει τον Οκτώβριο ότι θα είναι «η καλύτερη ταινία που έχει γίνει για αγώνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Domenicali: Αποχώρηση της F1 από χώρες που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα
Gilles εναντίον Didier (+video)
FIA: Διευκρινίσεις για την απαγόρευση δηλώσεων στους οδηγούς

Advertisement