Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πρόγευση από τη Mercedes W05

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόγευση από τη Mercedes W05

FORMULA 1

Πρόγευση από τη Mercedes W05

FORMULA 1

Λίγες ώρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθεσίου (W05) που θα πραγματοποιηθούν το πρωί της 28ης Ιανουαρίου, η Mercedes δημοσίευσε ένα βίντεο για να μας… βάλει στο κλίμα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Από το νέο ασημί βέλος που θα διεκδικήσει τους φετινούς παγκόσμιους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών στη Formula 1, δεν φαίνονται πολλά. Και κυρίως, δεν φαίνεται το ρύγχος. Μόνο λεπτομέρειες του σασί, σε γκαράζ με χαμηλό φωτισμό.

Ανάλογη μυστικότητα και στις πρώτες φωτογραφίες που η γερμανική ομάδα έχει δημοσιεύσει, τονίζοντας μόνο μικρές λεπτομέρειες του μονοθεσίου.
[nggallery id=3166]
Κι αν η W05 θέλει να είναι «incognito», οι δύο οδηγοί είναι πρωταγωνιστές! Nico Rosberg και Lewis Hamilton, μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους ενόψει της νέας σεζόν και όλα τα πράγματα για τα οποία ανυπομονούν να βιώσουν μέσα στο 2014. Με ιδιαίτερο τρόπο. Απολαύστε τους πατώντας play!

Advertisement
Advertisement

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για τους αντιπάλους της Mercedes, ακολουθώντας τα link θα δείτε τα νέα μονοθέσια των Force India, Williams, Sauber, McLaren, Lotus και Ferrari.