Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χόρνερ: Σίγουρα ο Τότο συνωμοτεί!

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χόρνερ: Σίγουρα ο Τότο συνωμοτεί!

FORMULA 1

Χόρνερ: Σίγουρα ο Τότο συνωμοτεί!

FORMULA 1

Μπορεί ο Τότο Βολφ να έχει χαθεί από τα ραντάρ τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο ο επικεφαλής της Red Bull δεν… επαναπαύεται!

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας στο δίκτυο Sky Sports F1 ο επικεφαλής της πρωταθλήτριας Red Bull δήλωσε ότι περιμένει την Mercedes να επανέλθει σύντομα σε ρόλο άμεσης ανταγωνίστριας.

«Αθλητισμός σημαίνει ανταγωνισμός. Πρέπει, φυσικά, να υπάρχει σεβασμός. Ωστόσο ο αθλητισμός χάνει το νόημά του χωρίς ανταγωνισμό. Μπορεί να μην τον έχουμε δεί (σ.σ. τον Τότο Βολφ) πολύ τα τελευταία δύο χρόνια αλλά είμαι σίγουρος ότι συνωμοτεί! Σίγουρα δουλεύουν πάνω σε κάτι» δήλωσε ο Χόρνερ σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε.

Advertisement
Advertisement

Ο Βολφ ήταν απών από το πρόσφατο ιαπωνικό GP λόγω εγχείρησης στο γόνατό του έπειτα από ατύχημα με ποδήλατο που είχε κατά το καλοκαιρινό διάλειμμα. «Είναι μία μεγάλη ομάδα και έχουν δύο φοβερούς οδηγούς. Θα ψάχνουν τρόπους ώστε να επανέλθουν στην κορυφή. Πονάει όταν χάνεις. Εάν δεν πονάει τότε δεν πρέπει να είσαι εδώ» συνέχισε ο επικεφαλής της Red Bull.

Εξάλλου παρόμοια εμπειρία είχε και ο Χόρνερ ως επικεφαλής ομάδας. «Υπήρξε μία μεγάλη περίοδος 6-7 ετών κυριαρχίας της Mercedes με απογοητεύσεις για εμάς. Ωστόσο δεν χάσαμε ποτέ τον στόχο της επιστροφής μας στην κορυφή» υπογράμμισε.

Advertisement

Δεν τρέφει αυταπάτες ο επικεφαλής της Red Bull. «Μπορεί να ήμασταν εμείς που σπάσαμε την κυριαρχία της Mercedes. Ωστόσο κάθε πράγμα κάνει τον κύκλο του. Στο τέλος και εμάς κάποιος θα μας κερδίσει».

Advertisement

Ποιος θα είναι, όμως, αυτός; «Το εάν θα είναι η Mercedes, η Ferrari, η McLaren, η Aston Martin ή κάποια άλλη ομάδα δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι η δική μας απόδοση. Για αυτό επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας» σημείωσε ο Χόρνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Ιαπωνίας: Ο Φερστάπεν επιστρέφει και ο Γκασλί στον τοίχο! (+video)
F1: Η ασυνέπεια στην επιβολή ποινών
Andretti: Εγκρίθηκε και επίσημα από την FIA