Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Hamilton: Αντικατέστησε τη Nicole με την Rihanna;

Ελλάδα 2:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: Αντικατέστησε τη Nicole με την Rihanna;

Men + Speed

Hamilton: Αντικατέστησε τη Nicole με την Rihanna;

Men + Speed

Ο Lewis Hamilton δεν στάθηκε με σταυρωμένα τα χέρια από τη στιγμή που η πρώην συμβία του Nicole Scherzinger όχι μόνο τον χώρισε αλλά αναζητά τον εφήμερο έρωτα ανά το πλανήτη με σταθμούς ακόμη και στην Ελλάδα και την πρόσφατη επίσκεψή της στη Μύκονο.

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής τις τελευταίες μέρες έχει εντοπιστεί στα μέρη που συχνάζει και η Rihanna. Τις προηγούμενες μέρες δείπνησαν στη Ν. Υόρκη στο Σόχο και μετά βρέθηκαν στο διάσημο 1 Oak NightClub για πάρτι με τους φίλους του Lewis. Μάλιστα αποχώρησαν με διαφορά ελάχιστων δευτερολέπτων αργά τη νύχτα.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το Βρετανό πρωταθλητή της F1, ζευγάρι με τη διάσημη τραγουδίστρια. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο παρελθόν όταν ο Hamilton οδηγούσε ακόμη για τη McLaren και η Rihanna είχε επισκεφτεί τα πιτ μετά από πρόσκληση της τότε συμβίας του Hamilton, Nicole Scherzinger. Βλέπετε εκτός από συνάδελφοι οι δυο τραγουδίστριες διατηρούσαν μέχρι πρότινος μια καλή σχέση.

Άγνωστο τι θα γίνει στη συνέχεια και αν θα υπάρξει κόντρα για τα μάτια του πρωταθλητή…

Advertisement
Advertisement

Ο Hamilton δεν τα πήγε καλά στον τελευταίο αγώνα επί Ουγγρικού εδάφους όπου για πρώτη φορά φέτος έμεινε εκτός βάθρου. Παραταύτα έχοντας κερδίσει στους μισούς από τους 10 αγώνες φέτος παραμένει πρώτος στη βαθμολογία με 202 βαθμούς ενώ ακολουθούν ο Rosberg με 181 και ο Vettel με 160. Επόμενος αγώνας στο Βέλγιο στις 23/8 στη θρυλική πίστα του Σπα. Λέτε να είναι και η Rihanna εκεί;