Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Ετοιμάζεται για διακοπές με τη Σακίρα!

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάμιλτον: Ετοιμάζεται για διακοπές με τη Σακίρα!

FORMULA 1

Χάμιλτον: Ετοιμάζεται για διακοπές με τη Σακίρα!

FORMULA 1

Οι Λιούις Χάμιλτον και Σακίρα περνάνε τέλεια μαζί και όπως φαίνεται θα κάνουν σύντομα και τις πρώτες διακοπές ως ζευγάρι!

Advertisement
Advertisement

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα κάποια ΜΜΕ να ήθελαν τον Χάμιλτον να έχει νέα… περιπέτεια με το μοντέλο από την Βραζιλία, Τζουλιάνα Ναλού.

Όμως όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο Λιούις έχει μάτια μόνο για την Σακίρα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της Marca. Σύμφωνα με αυτό οι Χάμιλτον και Σακίρα πρόκειται να πάνε μαζί διακοπές σε νησί της Καραϊβικής. Ο δημοσιογράφος -και φίλος της Σακίρα- Τζόντι Μάρτιν δήλωσε ότι οι δύο σταρ έχουν κανονίσει να περάσουν μαζί το καλοκαίρι τους.

Advertisement
Advertisement

Λογικά αυτό θα συμβεί στην θερινή ανάπαυλα του πρωταθλήματος τον Αύγουστο. «Ο Χάμιλτον και η Σακίρα σχεδιάζουν να πάνε μαζί διακοπές και ξέρω ήδη τον προορισμό» δήλωσε ο Μάρτιν.

Αποκάλυψε μάλιστα, τον προορισμό τους και εξήγησε πως είναι πολύ κοντινός, στο Μαϊάμι όπου μένει η Κολομβιανή. «Είναι μία χώρα της Καραϊβικής, ένα σύντομο ταξίδι περίπου μίας ώρας» ανέφερε. Χωρίς να αποκαλύψει, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες καθώς το ζευγάρι δεν επιθυμεί ακόμη τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν επάνω του.

Advertisement

Εξάλλου το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε στο Μαϊάμι, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Σακίρα από τον Ζεράρ Πικέ. Η Σακίρα παρευρέθηκε στα δύο επόμενα GP σε Μονακό και Βαρκελώνη. Αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι σε κοινές εξόδους με φίλους. Και όλα δείχνουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάμιλτον: Νέο ειδύλλιο με Σακίρα;
Χάμιλτον: Για σέρφινγκ παρέα με την Σακίρα;
Κλάρκσον: Τους κέρασε όλους από μία μπύρα! (+video)