Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αλόνσο: Στην Mercedes; Μα είναι πιο αργοί!

Ελλάδα 22:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλόνσο: Στην Mercedes; Μα είναι πιο αργοί!

FORMULA 1

Αλόνσο: Στην Mercedes; Μα είναι πιο αργοί!

FORMULA 1

Ο Φερνάντο Αλόνσο είχε ένα από τα καλύτερα τριήμερα της καριέρας του στην Ιαπωνία. Τόσο εντός όσο και… εκτός πίστας!

Advertisement
Advertisement

Χάρη στις πρώτες αναβαθμίσεις της AMR24 αλλά και χάρη στην καταπληκτική του οδήγηση, ο Ισπανός έφερε τους βαθμούς της 6ης θέσης στην ομάδα του. Μία θέση η οποία πριν την αρχή του τριημέρου φάνταζε απρόσιτη!

«Το διασκέδασα πολύ σήμερα. Ήταν ένα από τα καλύτερα τριήμερα της ζωής μου εδώ και παρά ταύτα τερμάτισα 44 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή!» δήλωσε ο Ισπανός μετά την καρό σημαία στην Σουζούκα. «Από τις ελεύθερες δοκιμές μέχρι και τον αγώνα πιστεύω ότι απέδιδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Πιστεύω ότι η επίδοση μου εδώ συγκαταλέγεται στις 5 κορυφαίες της καριέρας μου. Ωστόσο θα παραμείνει, δυστυχώς, σε αφάνεια» υπογράμμισε ο Νάντο.

Ο Αλόνσο, όμως, είναι και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την δεύτερη θέση στην Mercedes από το 2025. Έτσι, με το συμβόλαιό του στην Aston Martin να λήγει στο τέλος της σεζόν, ήταν μοιραίο να του τεθεί και μία σχετική ερώτηση.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα ο Αλόνσο ρωτήθηκε για το εάν θα έπαιρνε τηλέφωνο στον Τότο Βολφ ώστε να παλεύει στο μέλλον για υψηλότερες θέσεις τερματισμού. «Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση» απάντησε γελώντας ο Νάντο. «Αλλά η Mercedes είναι αυτή τη στιγμή πίσω μας. Οπότε δεν μου φαίνεται και πολύ ελκυστική ως επιλογή» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Ισπανός.