Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 12:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(21) "mikra-mikromesea-2021"

Honda Jazz e:HEV

Το νέο Honda Jazz έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση, απαράμιλλη ασφάλεια, άνεση και κορυφαία συνδεσιμότητα, ενώ η νέα γενιά υβριδικής τεχνολογίας e:HEV χαρίζει μια μοναδική εμπειρία ηλεκτροκίνησης, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις, αξιοσημείωτη οικονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/9

Mercedes-Benz A-Class

Το ιδανικό αυτοκίνητο αυτή την εποχή είναι ένα compact μοντέλο, με εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές, αρχοντική άνεση, προηγμένες τεχνολογίες και συστήματα ασφαλείας, που κρατούν τους επιβάτες και τους πεζούς ασφαλείς. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο, αυτό το αυτοκίνητο είναι η Mercedes-Benz A-Class, η οποία προσφέρεται και σε plug-in hybrid έκδοση.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/9

Nissan Micra

Το Nissan Micra προσφέρει τολμηρό design, όλες τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές άνεσης & ασφάλειας και ένα νέο και ενισχυμένο turbo μοτέρ στα 1.000 κυβικά εκατοστά, το οποίο απαλλάσει το μικρό μοντέλο από τα αυστηρά τέλη κυκλοφορίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/9

Ford Fiesta

Το νέο Ford Fiesta διαθέτει νέο δυναμικό στιλ, αναβαθμισμένο τεχνολογικό πακέτο και κινείται με την ισχύ προηγμένων ήπιων υβριδικών συστημάτων κίνησης, καθιστώντας το ως το compact hatchback που έρχεται από το… μέλλον.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/9

Citroen C4 C-Cross

Το νέο Citroen C4 C-Cross αποτελεί τη νέα γενιά των μοντέλων της γαλλικής φίρμας, με προηγμένες τεχνολογίες, κορυφαία πρακτικότητα και απαράμιλλη άνεση. Προσφέρεται ως 100% ηλεκτρικό, βενζινοκίνητο και με κινητήρα πετρελαίου, για να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/9

Citroen C3

Το Citroen C3 έχει κερδίσει άξια τον τίτλο του best-seller της αγοράς και ξεχωρίζει από το στιλ, την ευελιξία και την άνεση. Η δυναμική σιλουέτα του νέου C3 τονίζεται ιδιαίτερα από τα καινούργια φωτιστικά σώματα τύπου LED που παραπέμπουν στους σχεδιαστικούς κώδικες της γαλλικής μάρκας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/9

Peugeot e-208

Το νέο 208 υιοθετεί τη δυναμική σχεδιαστική γλώσσα των Γάλλων με την πλήρως ηλεκτρική έκδοση να προσφέρει μια ευχάριστη και άκρως διασκεδαστική οδήγηση. Πλέον το e-208 είναι το νέο μέσο πρόσβασης σε μια καινούργια μορφή μετακίνησης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/9

Toyota Yaris

Η σχεδίαση του νέου Toyota Yaris ξεχωρίζει από τον πιο νεανικό και εξωστρεφή του χαρακτήρα, με έντονες σπορ γραμμές, κυρίως στο πίσω μέρος με τα φαρδιά φτερά και το χαμηλό αμάξωμα να δημιουργούν μια εντελώς νέα διάσταση στο παγκόσμιο best-seller και “φαινόμενο” της αυτοκίνησης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/9