Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 9:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(12) "carlady-2022"

DS 4

Tο νέο DS 4 είναι το τέταρτο μοντέλο της γαλλικής γκάμας το οποίο ενσαρκώνει το εκλεπτυσμένο πνεύμα της Avant-Garde για ασυμβίβαστη κομψότητα, τεχνολογική υπεροχή και κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ευελιξίας κατά την οδήγηση.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/8

Volvo XC40

Compact σε διαστάσεις, αλλά μεγάλο σε καινοτομίες, το Volvo XC40 διαθέτει εκφραστικό design, έξυπνες αποθηκευτικές δυνατότητες και ιδιοφυείς τεχνολογίες που το καθιστούν ιδανικό για τη ζωή στην πόλη και όχι μόνο.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/8

Fiat 500e

Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 κρατάει τη θρυλική σιλουέτα, αλλά προσθέτει παραπάνω hot στοιχεία, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον πόθο των γυναικών να το αποκτήσουν. Το 500ράκι έχει αυτή την ακαταμάχητη έλξη λόγω του ξεχωριστού στυλ και της μεγάλης ιστορίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/8

Audi Q2

Το Audi Q2 είναι το premium compact SUV που θα λατρέψετε! Από την πρώτη μέρα παρουσίασής του κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία με τη δυνατότητα να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το design και την προηγμένη τεχνολογία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/8

Toyota Yaris Cross

Μια δυναμική γυναίκα θέλει  “δίπλα” της και μια δυναμική προσωπικότητα, όπως είναι και το νέο Toyota Yaris Cross. Η συμπαγής SUV εμφάνιση ξεχωρίζει από την τολμηρή σχεδίαση και τον έντονο χαρακτήρα στον δρόμο. Ό,τι και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μέσα στην ημέρα, το νέο ιαπωνικό μοντέλο σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε ανενόχλητη.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/8

Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai ξεχωρίζει από την κομψότητα και τις δυναμικές του γραμμές. Με την πρώτη ματιά, τα φώτα LED είναι αυτά που θα καθηλώσουν το βλέμμα σας, ενώ με το που καθίσετε στο εσωτερικό θα ενθουσιαστείτε με το δερμάτινο σαλόνι και τα καθίσματα που κάνουν… μασάζ.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/8

Peugeot 308

Η έντονη προσωπικότητα του νέου Peugeot 308 ταιριάζει απόλυτα στη δική σας ιδιοσυγκρασία. Εντυπωσιακές αιχμηρές γραμμές με προηγμένες τεχνολογίες και χώρους για την οικογένειά σας και τις φίλες σας. Το νέο 308 είναι αυτό που θα σας σαγηνέψει με την πρώτη ματιά.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/8