ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Audi Q2

Audi Q2

Το Audi Q2 είναι το premium compact SUV που θα λατρέψετε! Από την πρώτη μέρα παρουσίασής του κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία με τη δυνατότητα να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το design και την προηγμένη τεχνολογία.

Δυναμικό... σαν και εσάς!

Οι δυναμικές γραμμές θα ταιριάξουν στον χαρακτήρα σας, μιας και είστε αυτή που δεν αφήνετε καμία στιγμή να πάει χαμένη. Η σπορ και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση ταιριάζει σε όλα τα ηλικιακά target group. Με το Q2 είστε ένα δυνατό ζευγάρι, είτε φοράτε τη φόρμα σας για το γυμναστήριο είτε τις γόβες με το αγαπημένο σας φόρεμα.

Το Audi Q2 έχει έντονο χαρακτήρα και μοντέρνα εμφάνιση

Έντονα χρώματα

Νεανικό, με προκλητικό στυλ και σε έντονα χρώματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση! Φυσικά μπορείτε να το εξατομικεύσετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο, προσδίδοντας περισσότερο στυλ και χαρακτήρα. Και με τη σειρά Audi exclusive, το Q2 προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών διαμόρφωσης, όπως το exclusive Merlin περλέ, ένα εντυπωσιακό και άκρως ερωτικό χρώμα!

Ατμοσφαιρικός διάκοσμος

Εκτός όμως από την ελκυστική εξωτερική σιλουέτα, το εσωτερικό είναι εξίσου σημαντικό και πρέπει να αποτελεί πόλο έλξης. Το Audi Q2 είναι μοντέρνο και γεμάτο τεχνολογίες, έτοιμο να φιλοξενήσει τις φίλες σας και να τις εντυπωσιάσει. Το προαιρετικό πακέτο εσωτερικού Ambient lighting plus με δυνατότητα εξατομίκευσης χρώματος και 30 χρωματικές επιλογές, σίγουρα θα σας ανεβάσει την διάθεση, ενώ οι σέλφι σας θα είναι πιο ατμοσφαιρικές από ποτέ! Το μαύρο δέρμα fine Nappa των sport καθισμάτων με λογότυπο “S“, θα ταιριάξει απόλυτα με την τσάντα που τόσο αγαπάτε.

Ψηφιακή υπεροχή

Ο ψηφιακός κόσμος του Audi Q2, θα σας κρατάει πλήρως ενημερωμένους και συνδεδεμένους με τον έξω κόσμο. Με τον προαιρετικό εξοπλισμό Audi virtual cockpit έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε όπως ταχύτητα, χάρτες, πληροφορίες πολυμέσων, ενώ με το smartphone interface, χρησιμοποιείτε εφαρμογές του κινητού σας, απευθείας στην οθόνη MMI. Οδηγήστε ακούγοντας την προσωπική σας μουσική συλλογή που είναι αποθηκευμένη στο κινητό σας και απολαύστε ένα όμορφο ταξίδι.

Διασκεδαστικό στον δρόμο

Εκτός όμως από το design και την τεχνολογία, το Audi Q2 έχει τη… δύναμη να κάνει την οδήγησή σας διασκέδαση. Θέλετε να κυκλοφορείτε άνετα και ευέλικτα μέσα στην πόλη και μόλις αντικρίσετε μία μικρή θέση στάθμευσης να τρυπώσετε με ιδιαίτερη ευκολία; Τότε το Q2 θα σας βοηθήσει για αυτό! Επιπλέον, τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το Audi pre sense στον βασικό εξοπλισμό με ραντάρ για να σκανάρει την περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο και να αποφευχθούν ατυχήματα καθώς και πλήθος άλλων προαιρετικών συστημάτων, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε ταξίδι, ακόμη και όταν είστε στο δρόμο για το επόμενο ραντεβού σας.

Το Audi Q2 είναι το compact SUV που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα είτε το βλέπετε είτε το οδηγείτε

Μοναδικά ατού

Πάντα υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον εξοπλισμού, αλλά ποιος είναι αυτός που ξεχωρίζει; Η γυάλινη πανοραμική οροφή είναι ένα έξτρα που από μόνο του το χέρι πατάει το τσεκ για να προστεθεί την παραγγελία του αυτοκινήτου. Αυτό το… παράθυρο προς τον ουρανό ανεβάζει αυτομάτως τη διάθεση, ενώ ταυτόχρονα φωτίζεται το εσωτερικό του Q2. Μιλώντας όμως για φωτισμό, η Audi προσφέρει τα εντυπωσιακά φώτα Matrix LED, μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα. Τέλος, εάν θέλετε μια σπορ πινελιά, είναι αυτή της διακριτικής αεροτομής στο χρώμα του αμαξώματος.

Εύκολη μετακίνηση

Όλα αυτά σε ένα σύνολο που μπορεί να καλύψει κάθε οδηγικό «θέλω» αλλά συνάμα να απλοποιήσει και να μετατρέψει σε ευχάριστη εμπειρία, κάθε απλή μετακίνηση. Με τεχνολογικές λύσεις που ορθώνουν τείχος ασφαλείας και πληθώρα επιλογών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, με μηχανικό ή S tronic κιβώτιο. Ξεχάστε τους φόβους της εκκίνησης σε ανηφόρα και το κουραστικό πεντάλ του συμπλέκτη.

Audi Q2 30 TFSI

Ισχύς (PS)

110

Ροπή (Nm)

200

Επιτάχυνση (sec)

11,2

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

5,1

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

116

Χώρος αποσκευών (lt)

405

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video