ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Peugeot 308

Peugeot 308

Η έντονη προσωπικότητα του νέου Peugeot 308 ταιριάζει απόλυτα στη δική σας ιδιοσυγκρασία. Εντυπωσιακές αιχμηρές γραμμές με προηγμένες τεχνολογίες και χώρους για την οικογένειά σας και τις φίλες σας. Το νέο 308 είναι αυτό που θα σας σαγηνέψει με την πρώτη ματιά.

Αναδεικνύει τον δυναμισμό σας

Το νέο Peugeot 308 θα βγάλει τη… λέαινα που κρύβεται μέσα σας. Είναι δυναμικό, με τολμηρές αναλογίες και μια φαρδιά μάσκα, στην οποία συναντάμε για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο λογότυπο της μάρκας. Ακριβώς πάνω, στην άκρη του καπό, το νέο λογότυπο «308» με τη μοντέρνα γραμματοσειρά σηματοδοτεί τη μελλοντική εμφάνιση των μοντέλων της μάρκας.

Ο κρυφός φωτισμός της καμπίνας δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα

Προκλητικά σαγηνευτικό

Παρατηρώντας το νέο Peugeot 308 από το προφίλ διακρίνουμε μία μυώδη σιλουέτα, η οποία ξεκουράζεται μετά από πολύωρη άσκηση pilates. Κάπως έτσι εξηγούνται και τα γραμμωμένα νεύρα στο αμάξωμα. Από τη σωστή γυμναστική. Το σύνολο ολοκληρώνουν τα φώτα τεχνολογίας LED ή προαιρετικά Matrix Full LED, τα οποία στην προέκτασή τους διακρίνονται τα “δόντια του λιονταριού”.

Σας κακομαθαίνει

Η αίσθηση που νιώθει κάποια όταν κάθεται στο εσωτερικό του νέου Peugeot 308 είναι πολυτέλεια. Είναι λέτε και θέλει να σας κάνει όλα τα χατήρια και να σας κακομάθει, κάτι που είναι εύκολο να γίνει χάρη στο i-Cockpit. Το σύνολο των πολυμέσων και η εργονομία εκτιμάται αμέσως και προαιρετικά υπάρχουν τα θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ 10 σημείων. Ταξιδεύετε χωρίς άγχος, ακούγοντας την αγαπημένη σας μελωδία από το premium ηχοσύστημα της Focal.

Μοντέρνος χρωματισμός

Για τις εξωτερικές αποχρώσεις, υπάρχουν τα παραδοσιακά χρώματα, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, εμείς οι γυναίκες δεν θέλουμε να εγκλωβιστούμε στα παραδοσιακά χρώματα. Γι’αυτό και η πράσινη ή η μπλε απόχρωση είναι αυτή που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε αμέσως. Ακόμα, μια καλή επιλογή για το εσωτερικό είναι τα δέρματα Nappa είτε μπλε είτε μαύρο. Όποια και να είναι η απόφασή σας, θα είναι σωστή!

Γαλήνια ατμόσφαιρα

Το νέο 308 είναι μεγαλύτερο σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, αφού διαθέτει 110 mm αυξημένο μήκος (4.367 mm). Η ηχομόνωση στην καμπίνα κρατάει τους επιβάτες σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Μάλιστα, εάν τα βλαστάρια σας στο πίσω κάθισμα αποκοιμηθούν, τότε δεν πρόκειται να ενοχληθούν από κανέναν εξωτερικό θόρυβο. Σημαντικό για το τελευταίο είναι η εξαιρετική ανάρτηση, που απορροφάει κάθε κακοτεχνία των ελληνικών δρόμων και εσείς ευχαριστιέστε τη διαδρομή.

Η οδήγηση με το νέο Peugeot 308 είναι κάθε φορά μια νέα μοναδική εμπειρία

Κινείται και ηλεκτρικά

Το νέο Peugeot 308 έχει τη δυνατότητα να κινείται για αρκετά χιλιόμετρα και ηλεκτρικά. Για να είστε in στη μοντέρνα εποχή, τότε η επιλογή του plug-in hybrid κινητήρα είναι μονόδρομος. Εκτός από το ότι το μικρομεσαίο μοντέλο έχει δύναμη (έως 225 ίππους), η κατανάλωσή του είναι 1,2 λτ./100 χλμ. εφόσον είναι φορτισμένο και ολοκληρώσει τα πρώτα 59 χιλιόμετρα χωρίς να κάψει ούτε μία σταγόνα βενζίνης. Βέβαια, η Peugeot προσφέρει και τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και diesel, PureTech και BlueHDi αντίστοιχα. Η επιλογή και… πάλι δική σας.

Άνεση για όλη την οικογένεια!

Οι χώροι είναι πάντα αυτοί που μας ανησυχούν περισσότερο! Ας το παραδεχτούμε, ότι οι άντρες παίρνουν λιγότερα πράγματα, αλλά καταλήγουν να ευχαριστούνε εμάς για κάτι που αποφασίσαμε να πάρουμε τελευταία στιγμή μαζί μας. Το Peugeot 308 έχει την άνεση να φιλοξενήσει ότι έχετε στο μυαλό σας να κουβαλήσετε. Εκτός από τον μεγάλο χώρο αποσκευών (412 λίτρα), χωράει εύκολα την οικογένεια και τη πεθερά σας.

Peugeot 308 1.2 PureTech 130

Ισχύς (PS)

130

Ροπή (Nm)

230

Επιτάχυνση 0-100 (sec)

9,6

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

5,5

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

125

Χώρος αποσκευών (lt)

412

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video