ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Μια δυναμική γυναίκα θέλει  “δίπλα” της και μια δυναμική προσωπικότητα, όπως είναι και το νέο Toyota Yaris Cross. Η συμπαγής SUV εμφάνιση ξεχωρίζει από την τολμηρή σχεδίαση και τον έντονο χαρακτήρα στον δρόμο. Ό,τι και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μέσα στην ημέρα, το νέο ιαπωνικό μοντέλο σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε ανενόχλητη.

Στιβαρό και εκλεπτυσμένο

Όλες γνωρίζετε το Yaris και την τεράστια επιτυχία που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια! Το Yaris Cross, όμως, ήρθε με τη δική του μοναδική προσωπικότητα να ξεχωρίσει στον δρόμο. Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις offroad δυνατότητες του με την τεχνολογία AWDi, αποτελεί το πιο αυθεντικό SUV στην κατηγορία του. Μαζί με την κορυφαία πρακτικότητά του και τη νέα γενιά Συνδεσιμότητας Toyota Smart Connect, απόλαυσε τις πιο ξέγνοιαστες διαδρομές σου.

Περιπετειώδης χαρακτήρας και συναρπαστική επιλογή

Άνετο και οικονομικό

Η 4η γενιά Toyota Hybrid είναι η αιτία που κρατάει ήσυχο και πολιτισμένο τον διάκοσμο του νέου Yaris Cross, μιας και ο αποδοτικός υβριδικός κινητήρας κινείται αφενός αθόρυβα, αλλά ταυτόχρονα δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου καύσιμο. Περισσότερος χρόνος για μαγαζιά και βόλτες, ελάχιστος χρόνος σε πρατήριο καυσίμου. Ακόμα, η κίνησή σας μέσα στη ζούγκλα της πόλης γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, μιας και το στάνταρ προηγμένο αυτόματο κιβώτιο θα αλλάζει τις ταχύτητες για εσάς. Τόσο απλά!

Σκέφτεται για εσάς

Γιατί να κουράζεστε με τεχνικά χαρακτηριστικά, όταν ξέρετε ότι η Toyota θα σας προσφέρει την καλύτερη λύση; Με το Yaris Cross έχετε και δύναμη και ευφυής 4κίνηση AWD-i για να πάτε παντού άνετα, σταθερά και με ασφάλεια. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς παραπάνω, μιας και τα κάνει όλα αυτόματα το αυτοκίνητο.

Ξέγνοιαστες διαδρομές

Με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητας, Toyota Smart Connect, μπορείτε να είστε πάντα συνεπής στα ραντεβού σας, είτε αυτό μπορεί να είναι να πάτε για προπόνηση τον γιο σας είτε η βόλτα με την κολλητή σας. Χάρη στο Cloud Navigation που λαμβάνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τις διαδρομές σας, είστε πιο ξέγνοιαστες! Όλα τα παραπάνω απεικονίζονται μέσα από την υψηλής ανάλυσης οθόνη 9 ιντσών με λειτουργία ασύρματης σύνδεσης smartphone.

Οι καλύτεροι "φίλοι" της γυναίκας

Το νέο Toyota Yaris Cross ξεχωρίζει από τις τολμηρές καμπύλες στους θόλους των τροχών και τις όμορφος ζάντες αλουμινίου. Πώς γίνεται να μην… ερωτευτείτε ένα “διαμάντι”; Μάλιστα, οι σχεδιαστές του αυτοκινήτου έχουν εμπνευστεί από το σχήμα του διαμαντιού, το οποίο ταιριάζει στην ελκυστική εμφάνιση του νέου SUV. Το όμορφο σύνολο ολοκληρώνει η Bi-Tone έκδοση, για εσάς που σας αρέσει η διχρωμία. Η Toyota διαθέτει στην παλέτα της και αυτές τις εκδόσεις, οι οποίες συνδυάζουν τα έντονα χρώματα με μαύρη οροφή.

Εμείς οι γυναίκες έχουμε ήδη πολλά στο κεφάλι μας. Η Toyota μάς βγάζει μια από αυτές τις σκοτούρες με την εργοστασιακή εγγύηση 6 ετών.

Ασφάλεια σε πρώτο πλάνο

To Yaris Cross είναι το πιο ασφαλές B-SUV στον κόσμο. Που αλλού θα επιλέγατε να βάλετε το παιδί σας ή την παρέα σας; Χάρη στο T-Mate, ό,τι εκπλήξεις επιφυλάσσει η μέρα, το Yaris Cross είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Το T-Mate είναι μια ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων Toyota Safety Sense και Advanced Driver Assistance.

Σας διευκολύνει σε κάθε περίπτωση

Πόσες φορές φτάσατε στο αυτοκίνητο με τις σακούλες στο χέρι, αλλά δεν μπορείτε να ανοίξετε το πόρτ-μπαγκάζ; Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στην περίπτωση του Yaris Cross, μιας και διαθέτει λειτουργία κίνησης ποδιού για ηλεκτρικό άνοιγμα της πίσω θύρας, ενώ αποκαλύπτεται ο μεγάλος χώρος αποσκευών που αγγίζει τα 400 λίτρα. Τιμή εντυπωσιακή για την κατηγορία του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Toyota Yaris Cross Hybrid

Ισχύς (PS)

116

Κατανάλωση (lt/100km)

4,4

Επιτάχυνση (sec)

11,2

Τελική ταχύτητα (km/h)

170

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

100

Χώρος αποσκευών (lt)

397

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video