ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai ξεχωρίζει από την κομψότητα και τις δυναμικές του γραμμές. Με την πρώτη ματιά, τα φώτα LED είναι αυτά που θα καθηλώσουν το βλέμμα σας, ενώ με το που καθίσετε στο εσωτερικό θα ενθουσιαστείτε με το δερμάτινο σαλόνι και τα καθίσματα που κάνουν… μασάζ.

Αθλητική σιλουέτα

Ο σχεδιασμός του νέου Nissan Qashqai σίγουρα έχει γίνει με γνώμονα… ένα καλογυμνασμένο σώμα. Η τρίτη γενιά του best-seller SUV έχει μια άκρως αθλητική σιλουέτα και αυτό ξεχωρίζει από το μυώδες γραμμές στο αμάξωμα. Είναι λες και μόλις βγήκε από το γυμναστήριο και είναι έτοιμο να σε κυκλοφορήσει σαν σωστός καβαλιέρος.

Όμορφο και δυναμικό! Σαν ένα αθλητικό και καλλίγραμμο σώμα...

Καθηλωτικό, σαν τη ματιά σας...

Έχει μεγαλώσει ελάχιστα σε σχέση με την απερχόμενη γενιά, κρατώντας τις compact διαστάσεις, ώστε να τρυπώνει απροβλημάτιστα μέσα στα στενά της πόλης. Εκτός από την επιβλητική μάσκα V της Nissan και τα στιλ “μπούμερανγκ” φώτα, το νέο Qashqai πατάει -για πρώτη φορά- επάνω σε 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Είναι τόσο εντυπωσιακές, όπως μια ψιλοτάκουνη γόβα πάνω σε ένα γραμμωμένο πόδι.

Κορυφαίο αποτέλεσμα

Το καλό πράγμα πάντα αργεί, γι’αυτό και οι κυρίες παίρνουν τον χρόνο τους με τις ετοιμασίες. Κάτι τέτοιο ακολουθεί και η Nissan με το Qashqai. Για να πετύχουν την κορυφαία ποιότητα στα δέρματα Nappa των καθισμάτων, οι ειδικοί χρειάζονται 25 μέρες για την παραγωγή και 60 λεπτά για να “κεντηθεί” η τρισδιάστατη σχεδίαση καπιτονέ σε σχήμα διαμαντιού.

Εκεί που έχετε κουραστεί όμως το περπάτημα επάνω στα παπούτσια με τα ψηλά τακούνια, κάθεστε μέσα στο πολυτελές εσωτερικό του Qashqai και ενεργοποιείται το σύστημα μασάζ των εμπρός καθισμάτων, επιλέγοντας ένα από τα τρία προγράμματα που έχει.

Η καλύτερή σας φίλη

Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος μιας κυρίας; Φυσικά το smartphone της, που δεν μπορεί να αποχωριστεί! Το NissanConnect εντοπίζει το κινητό σας τηλέφωνο αυτόματα και συνδέεται με το ηχοσύστημα. Τα πάντα μπορείτε πλέον να τα διαχειριστείτε μέσω της οθόνης αφής στο κέντρο της κονσόλας. Εννοείται ότι Apple CarPlay και Android Auto είναι διαθέσιμα στο νέο Qashqai. Πίσω από το τιμόνι, υπάρχει και μια νέα, υψηλής ευκρίνειας οθόνη 12,3 ιντσών για να παρακολουθείτε όλες τις βασικές πληροφορίες του αυτοκινήτου.

Αθόρυβο και διακριτικό

Tο νέο Nissan Qashqai κυκλοφορεί αθόρυβα χάρη στην υβριδική τεχνολογία που έχουν όλοι οι κινητήρες είτε 140 είτε 158 PS. Η Nissan προσφέρει και αυτόματο κιβώτιο X-tronic CVT για να μην ασχοληθείτε ξανά ποτέ με τον συμπλέκτη και το χειροκίνητο κιβώτιο. Η ευκολία μας, πάνω απ’όλα! Ακόμα, για εσάς που λατρεύετε τις περιπετειώδεις εξορμήσεις με την παρέα, η έκδοση με τετρακίνηση είναι αυτή που σας ταιριάζει για να κυκλοφορείτε άνετα και με ασφάλεια σε όλα τα τερέν.

Το νέο Nissan Qashqai έλαβε κορυφαία βαθμολογία 5 αστέρων στην ασφάλεια, αλλά και το Βραβείο Best in Class 2021, στην κατηγορία Small Off-Road, από το ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), χάρη στα προηγμένα συστήματα και τις τεχνολογίες που εξοπλίζουν το ιαπωνικό SUV

Διχρωμίες και όμορφες αποχρώσεις

Η κομψή σιλουέτα και τα δυναμικά χαρακτηριστικά, πρέπει να συνοδεύονται και με έντονο χρωματισμό. Το νέο Nissan Qashqai έχει στη χρωματική του παλέτα πολλές όμορφες αποχρώσεις, καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξετε την ιδιαίτερη διχρωμία. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε και τη σχεδίαση των ζαντών που προτιμάτε από 17 έως και 20 ιντσών.

Χώροι για την οικογένεια και τα ψώνια

Ο χώρος που προσφέρει το νέο Nissan Qashqai είναι τεράστιος γι’αυτό και ταιριάζει ακριβώς στα μέτρα μιας οικογένειας. Τα παιδιά σας εκτός από την άνεση στο πίσω κάθισμα θα έχουν και πρόσβαση στις θύρες USB για τις έξυπνες συσκευές τους, ενώ εάν αποφασίσετε για ένα shopping therapy, το σίγουρο είναι ότι πρώτα θα τελειώσουν τα χρήματά σας και μετά ο χώρος αποθήκευσης του νέου Qashqai. Το πορτ-μπαγκάζ είναι 504 λίτρα!

Nissan Qashqai 1.3 158 PS X-Tronic 4WD

Ισχύς (PS)

158

Ροπή (Nm)

270

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

6,7

Εκπομπές CO2 (gr/km)

153

Χώρος αποσκευών (lt.)

503

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (lt.)

55

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video