ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Fiat 500e

Fiat 500e

Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 κρατάει τη θρυλική σιλουέτα, αλλά προσθέτει παραπάνω hot στοιχεία, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον πόθο των γυναικών να το αποκτήσουν. Το 500ράκι έχει αυτή την ακαταμάχητη έλξη λόγω του ξεχωριστού στυλ και της μεγάλης ιστορίας.

Ακόμα πιο ελκυστικό

Αν το “απλό” 500 κέρδιζε όλα τα γυναικεία βλέμματα, τότε σκεφτείτε τι συμβαίνει με το νέο 500e. Φυσικά οι αισθητικές ρίζες του μοντέλου είναι ξεκάθαρες, οι αλλαγές που έγιναν όμως είναι ουσιαστικές. Στην “κλειστή” γρίλια -στο εμπρός τμήμα- δεσπόζει το 500, αλλά τα νέα φωτιστικά σώματα θυμίζουν όμορφα εκφραστικά μάτια, τα οποία έχουν δεχτεί την περιποίηση ενός αισθητικού.

Το 500 είναι ένα icon που όλες επιθυμούμε

Σικάτο και στις 3 εκδόσεις

Το νέο Fiat 500e είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης με 3 διαφορετικά αμαξώματα. Εκτός από το “κλασικό”, που αναμφίβολα όλες οι κοπέλες το γλυκοκοιτάζουν, υπάρχει το cabriolet και μια νέα έκδοση 3+1. Η τελευταία αφορά το αμάξωμα με την μία ακόμα πόρτα, που υπάρχει για πιο εύκολη πρόσβαση στα πίσω καθίσματα. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η έκδοση ταιριάζει ακόμα και στις μανούλες, που δεν μπορούν να αποχωριστούν το 500ράκι τους.

Μοναδικά χρώματα

Οι εξωτερικές αποχρώσεις του νέου Fiat 500e είναι πραγματικά μοναδικές. Δεν πρόκειται να τις βρείτε σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο, ειδικά αυτό το rose gold χρώμα. Τι να πούμε για το glacier blue ή το celectial blue. Δεν θα μπορείτε να κυκλοφορείτε χωρίς να μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα των περαστικών. Φυσικά, στο πακέτο έρχονται και οι ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών με εμβληματική εμφάνιση.

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Ξεχάστε τις παραδοσιακές χειρολαβές για να ανοίγετε τις πόρτες. Πλέον υπάρχουν ειδικές εσοχές που εσωτερικά υπάρχουν διακόπτες. Ακόμα, τα πλαϊνά φλας έχουν μια ιδιαίτερη πινελιά, μιας και εξέχουν από το αμάξωμα, ενώ στα πίσω παράθυρα υπάρχει το ειδικό σήμα, που έχει τοποθετηθεί για να σας θυμίζει ότι έχετε αποκτήσει ένα ξεχωριστό Fiat 500e.

Εσωτερικό με ιταλική φινέτσα

Μόλις καθίσετε στο εσωτερικό, είναι σίγουρο ότι δεν θα θέλετε να βγείτε! Είναι σαν να σας άφησαν στο πιο μοντέρνο εμπορικό κέντρο της Ιταλίας. Οι οθόνες, οι τεχνολογία και οι σχεδιαστικές γραμμές είναι στοιχεία που εντυπωσιάζουν. Το ζωντανό χρώμα του αμαξώματος, σας ακολουθεί και στην καμπίνα. Η ασύρματη σύνδεση με το σύστημα επιτρέπει και τη χρήση Mirroring. Κοινώς: ξεχάστε τα καλώδια για τη χρήση του Apple CarPlay και του Android Auto.

Το Fiat 500e κινείται και παίζει… μελωδία! Ένα μικρό τμήμα της μουσικής του Nino Rota ακούγεται όταν φτάσει περίπου τα πρώτα 20 χλμ./ώρα το αυτοκίνητο

Αυτονομία για όλα

Η πηγή τροφοδότησης του νέου Fiat 500e είναι ένας ηλεκτροκινητήρας, ο οποίος προσφέρεται είτε με απόδοση 95 ίππων είτε με 118 ίππων και με μπαταρία 23,8 kWh και 42 kWh αντίστοιχα. Η μεγάλη μπαταρία, εφόσον έχει φορτιστεί πλήρως, χαρίζει 320 χιλιόμετρα, αλλά εάν κυκλοφορείτε μέσα στην πόλη τότε εκεί ξεπερνάει τα 450 χιλιόμετρα! Αυτές οι τιμές σας επιτρέπουν να κάνετε όλες τις δουλειές σας, να πάτε τη βόλτα σας, να δείτε τις φίλες σας και ότι άλλο θέλετε, χωρίς να αγχωθείτε καθόλου για την υπολοιπόμενη αυτονομία.

Νιώθετε ασφαλής

Η ψηλή θέση οδήγησης χαρίζει μια σιγουριά στην οδηγό και μπορεί εύκολα να ελέγχει τον χώρο γύρω της κάθε στιγμή. Φυσικά, οι μικρές διαστάσεις του αυτοκινήτου επιτρέπουν να παρκάρετε όπου θέλετε, ενώ οι κάμερες και το 360 Drone View, το οποίο απεικονίζει στην οθόνη το αυτοκίνητο σαν να το παρακολουθεί… ένα drone από ψηλά, εξασφαλίζουν την ασφαλέστατη μετακίνησή σας.

Fiat 500e 87 kW

Ισχύς (PS)

118 PS

Ροπή (Nm)

220

Επιτάχυνση (sec)

9

Τελική ταχύτητα (km/h)

150

Χώρος αποσκευών (lt.)

185

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

0

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video