ΑΦΙΕΡΩΜΑ

DS 4

DS 4

Tο νέο DS 4 είναι το τέταρτο μοντέλο της γαλλικής γκάμας το οποίο ενσαρκώνει το εκλεπτυσμένο πνεύμα της Avant-Garde για ασυμβίβαστη κομψότητα, τεχνολογική υπεροχή και κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ευελιξίας κατά την οδήγηση.

Παρουσία που κόβει την ανάσα

Το νέο DS 4 ξεχωρίζει από όλα εκείνα τα μοντέλα που έχετε δει μέχρι σήμερα. Το φινετσάτο και κομψό γαλλικό αυτοκίνητο είναι η πρόταση της DS Automobiles στην premium C crossover κατηγορία. Η παρουσία του… κόβει την ανάσα και ξεκάθαρα ταιριάζει σε μια business woman ή σε μια κυρία που θέλει να ξεχωρίζει σε έναν “συνηθισμένο” κόσμο.

Premium design και δυναμικός χαρακτήρας

Επιβλητική παρουσία

Η σιλουέτα του νέου DS 4 είναι δυναμική, χάρη στο μακρύ καπό και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα, ενώ πατάει επάνω σε όμορφες ζάντες αλουμινίου 19 ή 20 ιντσών. Συνδυάζει την επιβλητική εμφάνιση με τις σωστές διαστάσεις για την κατηγορία του. Πιο συγκεκριμένα, τα 4,4 μέτρα είναι ικανά να κυκλοφορήσετε μέσα στην πόλη, αλλά και να ταξιδέψετε αρχοντικά για ένα business trip.

Το προσωπικό σας “καταφύγιο”

Μετά από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο, το μόνο σημείο που θα μπορούσατε να έχετε την ηρεμία σας είναι μέσα στο DS 4. Εκτός από την κορυφαία εργονομία και τον ψηφιακό κόσμο του γαλλικού μοντέλου, η ηχομόνωση και τα premium υλικά δημιουργούν έναν μοναδικό διάκοσμο για να μην σας αγγίζει κανένας εξωτερικός παράγοντας. Για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το εσωτερικό του, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες επέλεξαν το φυσικό δέρμα, ή το δέρμα Nappa σε στυλ «λουράκι ρολογιού», που αποτελεί και τη χαρακτηριστική υπογραφή της μάρκας.

Βρείτε το στυλ σας

Εμπνευσμένο τόσο από ένα μικρομεσαίο crossover, όσο και από ένα coupé SUV, το DS 4 διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό χάρη στις πολλές του δυνατότητες εξατομίκευσης. Η γκάμα του DS 4 περιλαμβάνει δύο ακόμα εκδόσεις: Performance Line που αναδεικνύει την σπορ πλευρά της προσωπικότητάς σας και CROSS για τους λάτρεις της περιπέτειας. Ακόμα, ο προσωπικός και “ψηφιακός” σας βοηθός, επικοινωνεί μαζί σας μέσω της αφής και αντιλαμβάνεται ταυτόχρονα τη φωνή σας, εκτελώντας τις εντολές σας, όποτε εσείς το θελήσετε. (DS IRIS).

Η νέα γενιά

Το νέο DS 4 έχει σχεδιαστεί για τις δυναμικές γυναίκες όπως εσάς, καθώς και αυτές που ακολουθούν τις νέες τάσεις της εποχής. Η έκδοση E-TENSE plug-in hybrid με απόδοση 225 ίππων, που συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 180 ίππων με έναν ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων, και επιτυγχάνει επιδόσεις και απίστευτη ευελιξία οδήγησης: αυτονομία με μηδενικές εκπομπές ρύπων που ξεπερνά τα 50 χλμ. βάσει συνδυασμένου κύκλου WLTP. Φυσικά, η πλούσια γκάμα κινητήρων του DS 4 μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες.

Η απόλυτη diva στο δρόμο, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον τίτλο του πιο όμορφου αυτοκινήτου της χρονιάς

Επικοινωνείτε με το αυτοκίνητο

Οι προηγμένες τεχνολογίες του DS 4 σας βοηθούν να παραμένετε ασφαλείς καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής σας. Σε αυτές κατατάσσεται η εντυπωσιακή οθόνη DS Head up Display, η οποία διαθέτει τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας. Ακόμα, με το DS Smart Touch έχετε πρόσβαση σε μία από τις 6 αγαπημένες σας συντομεύσεις (προορισμός, επαφές, ηχοσύστημα, ρύθμιση κλιματισμού κλπ…) γίνεται με μία απλή κίνηση χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε το βλέμμα από το δρόμο. Μια απλή χειρονομία φτάνει… 

Άνεση και ασφάλεια

Ο χώρος για τις αποσκευές είναι 430 λίτρα και η πόρτα του πορτμπαγκάζ είναι ηλεκτρική, με σύστημα ανέπαφου ανοίγματος. Σκεφτείτε πόσο βοηθάει αυτό όταν φτάνετε μπροστά στο DS 4 και δεν έχετε μια… χείρα βοηθείας! Το premium μοντέλο σας υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο . Παράλληλα, οι συνάδελφοι ή η οικογένειά σας θα απολαμβάνει κάθε στιγμή μέσα στο αυτοκίνητο, λόγω την ηρεμίας, της άνεσης και της ασφάλειας που θα νιώθουν. Την ασφάλεια την εξασφαλίζουν τα συστήματα όπως το DS NIGHT VISION (εντοπίζει πεζούς και ζώα σε απόσταση έως και 200 μέτρα τη νύχτα) και το DS DRIVE ASSIST 2.0, το οποίο επεκτείνει την εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης και περιλαμβάνει ημιαυτόματη αλλαγή λωρίδας, ρύθμιση ταχύτητας στις στροφές και αναγνώριση πινακίδων ορίου ταχύτητας.

DS 4 BlueHDi 130 EAT8

Ισχύς (PS)

130

Ροπή (Nm)

300

Επιτάχυνση (sec)

10,9

Τελική ταχύτητα (km/h)

203

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

126

Χώρος αποσκευών (lt)

430

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video