Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 2:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(13) "best-suv-2021"

Peugeot 3008

Το νέο Peugeot 3008 εφοδιάζεται με κορυφαία τεχνολογία την οποία συνδυάζει με μία σχεδιαστική φινέτσα, κορυφαία ποιότητα και μεγάλη ισχύ, προσφέροντας πολυτελή χαρακτηριστικά κίνησης και μία ανεπανάληπτη αίσθηση οδήγησης που χαρακτηρίζει πάντα τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/9

Honda CR-V e:HEV Sport Line

Η Honda ενισχύει την παρουσία του 2021 CR-V με την προσθήκη μιας νέας σπορ έκδοσης Sport Line, η οποία αφενός φέρει την προηγμένη τεχνολογία e:TECHNOLOGY, αφετέρου ξεχωρίζει από τη σοφιστικές και σπορ αισθητική του.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/9

Mercedes-Benz GLA

Κύρος, επιδόσεις, τεχνολογία, ασφάλεια και πολυτέλεια συνδυάζονται αριστοτεχνικά στην Mercedes-Benz GLA! Ένα premium SUV που είναι έτοιμο να ακολουθήσει την δική σας διάθεση για περιπέτεια και να σας απελευθερώνει σε άσφαλτο και χώμα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/9

DS Automobiles 7 Crossback

To DS 7 Crossback ενσαρκώνει την καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα υλικών και γαλλική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την avant garde σχεδίαση που οδηγεί τις επιδόσεις, την οδηγική άνεση και την πολυτέλεια σε νέα -ανώτερα- επίπεδα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/9

Citroen C5 Aircross

Ένα καθαρόαιμο SUV με στιβαρή και μυώδη σχεδίαση,  μεγάλους τροχούς, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και 100% αυθεντική προσωπικότητα Citroen. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της έντονης προσωπικότητάς του SUV C5 Aircross αποτελούν τα Airbumps®, οι μεγάλοι τροχοί διαμέτρου 720 χλστ., τα 23 εκατοστά της απόστασης από το έδαφος (υψηλότερη τιμή στην κατηγορία του),  τα πλευρικά μαρσπιέ με τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά, οι μπάρες οροφής, αλλά και η πλούσια γκάμα επιλογών εξατομίκευσης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/9

Toyota RAV4

Το Toyota RAV4 είναι ένα SUV φτιαγμένο για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή οδήγησης. Συνδυάζοντας την επιβλητική εμφάνιση ενός πλήρως εξελιγμένου SUV με έντονο, τολμηρό στυλ, το RAV4 αναδεικνύει ένα εκλεπτυσμένο προφίλ. Μια πραγματικά δυναμική παρουσία στο δρόμο, με συμπαγές αμάξωμα που τραβάει την προσοχή, με ενσωματωμένους κομψούς προβολείς LED και χαρακτηριστικά πίσω φώτα LED που προσδίδουν στη στιβαρή σιλουέτα του περισσότερη ποιότητα και στυλ.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/9

Suzuki VITARA Mild και Strong Hybrid

To Suzuki VITARA χαρακτηρίζεται ως ένα μοντέλο ορόσημο, τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά. Το καθαρόαιμο SUV ξεχωρίζει από την τετρακίνηση, έχοντας μια μεγάλη ιστορία τεχνογνωσίας επάνω στο σύστημα 4×4. Επιπρόσθετα, το VITARA φέρει πλέον και υβριδική “καρδιά”,απαντώντας στο ζητούμενο της εποχής που ζητούν επιδόσεις, με οικονομία και περιβαλλοντική ευαισθησία. Φυσικά η απόλαυση της οδήγησης παραμένει αυτούσια, χαρίζοντας χαμόγελα στους οδηγούς σε κάθε τερέν.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/9

Mercedes-Benz GLB

Δυναμικές αναλογίες με κοντούς προβόλους, σχεδίαση που παραπέμπει σε εκτός δρόμου οδήγηση, προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης 4MATIC και ειδικός φωτισμός offroad – αυτά είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία της νέας GLB της Mercedes-Benz.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/9