ΑΦΙΕΡΩΜΑ

DS 7 Crossback

DS Automobiles 7 Crossback

To DS 7 Crossback ενσαρκώνει την καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα υλικών και γαλλική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την avant garde σχεδίαση που οδηγεί τις επιδόσεις, την οδηγική άνεση και την πολυτέλεια σε νέα -ανώτερα- επίπεδα.

Χαρισματικός σχεδιασμός

Δυναμικό, πολυτελές και γεμάτο έμπνευση. Η κομψή σιλουέτα του νέου DS 7 Crossback αντικατοπτρίζει την avant-garde προσωπικότητα, σε συνδυασμό με τις αυθεντικές καταβολές τις μάρκας DS. Παράλληλα, η εξαγωνική δυναμική κάθετη μάσκα με μοτίβο διαμαντιού πλαισιώνει το επανασχεδιασμένο έμβλημα DS σηματοδοτώντας τη νέα εποχή στην πολυτελή κατηγορία. Οι δύο κεντρικές τονισμένες γραμμές που διακοσμούν το καπό, δίνουν έμφαση στην απόλυτα κομψή του σιλουέτα, αναδεικνύοντας το λογότυπο της μάρκας.

Κορυφαίος συνδυασμός δύναμης και κομψότητας

Πολυτελής δυναμισμός με… υπογραφή

Η εκλεπτυσμένη δυναμική του νέου πολυτελούς SUV ενισχύεται με την χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή της μάρκας DS Automobiles και με το σύστημα φωτισμού DS ACTIVE LED VISION, που αποτελεί σημείο τεχνολογικής υπεροχής. Πιο συγκεκριμένα, εξασφαλίζει φωτεινότητα υψηλής απόδοσης, αυτόματα προσαρμοζόμενη σε όλες τις συνθήκες.

Αίσθηση «Haute Couture»

Σύγχρονο, σχεδιαστικά ανατρεπτικό και πιστό στη φιλοσοφία της DS, το εσωτερικό του καθορίζει τη νέα γενικά πολυτελών SUV. Κάθε υλικό και κάθε λεπτομέρεια του DS 7 Crossback αντανακλά την έμπνευση ενός κορυφαίου σχεδιαστή οίκου μόδας. Έχει δημιουργηθεί βάσει των αρχών που πρεσβεύει η παράδοση της ποιοτικής “handmade” τέχνης.

Οδηγοκεντρικό εσωτερικό

Η οπτική αίσθηση από τη θέση του οδηγού παραπέμπει σε πραγματικό «cockpit», χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12’’ που πλαισιώνει το ταμπλό. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες του νέου DS 7 Crossback παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ξεκούραστης οδήγησης.

Κινητήρια δύναμη

Κορυφαίες είναι και οι επιλογές του DS 7 Crossback σε ότι αφορά την γκάμα ισχυρών κινητήρων υψηλής απόδοσης. O 1.2 PureTech 130 ΕΑΤ8 αποτελεί τη βασική επιλογή, ενώ διατίθεται και το κορυφαίο Turbo PureTech σύνολο βενζίνης των 1,6 λίτρων που αποδίδει 180 ίππους. Από πλευράς diesel, ο 1.5 BlueHDi αποδίδει 130 ίππους, καθώς συνδυάζεται με το εντυπωσιακό 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο υψηλής απόδοσης νέας γενιάς (ΕΑΤ8). Ολόκληρη η γκάμα κινητήρων πληροί τις τελευταίες (και αυστηρές) περιβαλλοντικές οδηγίες της Ε.Ε.

Το MyDS ΑΡΡ σας προσφέρει άμεση πρόσβαση στις αποκλειστικές υπηρεσίες του προγράμματος Οnly Υου για να παραμένετε μόνιμα συνδεδεμένος με το DS σας.

Όλη η τεχνολογία στα χέρια σας

Στο DS 7 Crossback η φινέτσα και η πολυτέλεια διασταυρώνονται με άρτια τεχνολογία σε θέματα ασφαλείας. Η τεχνολογική φαρέτρα του premium γαλλικού μοντέλου περιλαμβάνει φύλακες αγγέλους όπως το DS Connected Pilot που αποτελεί ένα βήμα πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση, το DS Night Vision εξασφαλίζει βέλτιστη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας χάρη σε μία υπέρυθρη κάμερα.

Plug-in υβριδικές εκδόσεις με έως 300 PS

To πολυτελές DS 7 Crossback προσφέρεται και σε δύο plug-in hybrid εκδόσεις, E-Tense 225 και E-Tense 300. Η τελευταία (και ισχυρότερη) έχει ονομαστική απόδοση του κινητήρα βενζίνης 200 PS και των ηλεκτροκινητήρων 109 PS. Το σύνολο αγγίζει τους 300 ίππους, ενώ η ροπή μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Το DS 7 Crossback E-Tense διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 13.2 kWh, η οποία φορτίζει σε 8 ώρες από απλή οικιακή πρίζα ή σε 1 ώρα και 45 λεπτά με φορτιστή Wallbox 7.4 kWh. Η μπαταρία βρίσκεται τοποθετημένη στο πάτωμα του αυτοκινήτου και χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 55 και έως 58 χιλιόμετρα για τα E-Tense 4×4 300 και E-Tense 225 αντίστοιχα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά DS 7 Crossback E-TENSE 225/4x4 300

Ισχύς (PS)

225/300

Ροπή (Nm)

360/520

Επιτάχυνση 0-100 (sec)

9,2/5,9

Τελική ταχύτητα (km/h)

225/240

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

31/30

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

1,4/1,3

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video