Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τροχαίο με υλικές ζημιές στην Καλλιθέα

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τροχαίο με υλικές ζημιές στην Καλλιθέα

ΝΕΑ

Τροχαίο με υλικές ζημιές στην Καλλιθέα

ΝΕΑ

Μια στιγμιαία αβλεψία και η ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της έντονης βροχόπτωσης μέσα στα στενά της Καλλιθέας, οδήγησε στη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, από την οποία το ένα είχε σοβαρότατες υλικές ζημιές.

Advertisement
Advertisement

Μόνο με υλικές ζημιές τη γλίτωσαν για καλή τους τύχη οι δύο οδηγοί στο τροχαίο που έγινε στην Καλλιθέα το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου.

Στη διασταύρωση των οδών Μεγαλουπόλεως και Κρέμου, έξω από το δεύτερο λύκειο Καλλιθέας, έγινε ένα σοβαρό τροχαίο το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2022. Τα δύο αυτοκίνητα που συμπτωματικά ήταν της ίδιας μάρκας αλλά και της ίδιας κατηγορίας (Coupe Cabriolet) αμαξώματος, συγκρούστηκαν με αρκετή σφοδρότητα, εξαιτίας της αβλεψίας του οδηγού από το ένα που δεν σταμάτησε σε STOP.

Advertisement
Advertisement

Μετά τη σύγκρουση, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος λόγω της βροχής, το έτερο εμπλεκόμενο Peugeot, μετά από μισή πιρουέτα κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο του σχολείου, όπου κυριολεκτικά έκοψε μια κολώνα φωτισμού. Η κολώνα έσπασε σε κομμάτια και έπεσε πάνω στο ακινητοποιημένο 208, η οροφή του οποίου άντεξε το βάρος και έτσι δεν εξελίχθηκε άσχημα το περιστατικό.

Αμφότεροι οι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους, προφανώς σοκαρισμένοι με την εξέλιξη της σύγκρουσης, που είχε ως αποτέλεσμα την –σχεδόν ολική- καταστροφή του λευκού Peugeot. Η κυκλοφορία στο σημείο αποκαταστάθηκε πάνω από δύο ώρες μετά, μια και η προσέλευση στο σημείο της αστυνομίας ήταν άμεση, όχι όμως και του ειδικού συνεργείου της ΔΕΗ που θα έπρεπε να αναλάβει την απομάκρυνση της κολώνας πάνω από το λευκό 208.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η επαρχία θρηνεί πολλά θύματα από τροχαία ατυχήματα!
Ατύχημα με Tesla Model Y στο Γέρακα…
Τελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2022 με χορηγό την ΑUTOVISION

Advertisement

 

 

 

Advertisement