Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2022 με χορηγό την ΑUTOVISION

Ελλάδα 2:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2022 με χορηγό την ΑUTOVISION

ΝΕΑ

Τελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2022 με χορηγό την ΑUTOVISION

ΝΕΑ

Ήρθε η ώρα να κλείσει η αυλαία του αναβαθμισμένου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting για το 2022, με τον τέταρτο και τελευταίο γύρο της σεζόν να διεξάγεται εκεί που ξεκίνησαν όλα: στο Kartodromo.

Advertisement
Advertisement

Μετά την πρεμιέρα στην πίστα των Αδιφνών και τις δοκιμασίες σε Καλαμάτα και Σπάρτη, η ελίτ του ελληνικού karting επιστρέφει στην Αττική για έναν «τελευταίο χορό».

Όπως και οι υπόλοιπες στάσεις του πρωταθλήματος, ο αγώνας που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου θα έχει τη χορηγία της AUTOVISION. Ενός σπουδαίου ονόματος στο χώρο των ιδιωτικών ΚΤΕΟ, που στέκεται πάντα κοντά στο ελληνικό karting και γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Autovision είναι ο κορυφαίος φορέας τεχνικού ελέγχου στην Ελλάδα, αφού εκπροσωπεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ με περισσότερα από 52 σημεία σε όλη την επικράτεια. Στο Δίκτυο της παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου ελαφρών, βαρέων και δικύκλων οχημάτων. Παράλληλα διενεργούνται τεχνικοί έλεγχοι ADR-ATP και ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων, όπως έλεγχοι εκπαιδευτικών οχημάτων και έλεγχοι μετατροπών (LPG, CNG, ABS).

Advertisement
Advertisement

Πιο αναλυτικά το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION καλύπτει το σύνολο της Ελλάδας και αναπτύσσεται:

  • Στην Αττική σε 13 σημεία (Μενίδι , Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Πικέρμι, Παιανία, Κορωπί, Βάρη, Ρέντη, Περιστέρι, Ν. Φάληρο, Ασπρόπυργος και Σαλαμίνα)
  • Στη Θεσσαλονίκη σε 2 σημεία (Θέρμη και Πολίχνη)
  • Στη Μακεδονία σε 11 σημεία (Πέλλα, Σέρρες, Μουδανιά, Πτολεμαϊδα, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, 2 ΚΤΕΟ στην Κατερίνη, Κιλκίς και Καστοριά)
  • Στη Δυτική Ελλάδα σε 4 σημεία (Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα)
  • Στη Θεσσαλία  σε 3 σημεία (Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα)
  • Στη Στερεά Ελλάδα σε 2 σημεία (Λιβαδειά και Λαμία)
  • Στην Πελοπόννησο σε 7 σημεία (Αργολίδα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αίγιο, Πύργος, Κυπαρισσία)
  • Στα νησιά σε 6 σημεία (2 ΚΤΕΟ στη Ρόδο,  Κάλυμνος, Ζάκυνθος, Πάρος, Κάρπαθος)
  • Στην Κρήτη σε 4 σημεία (2 ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο, Μεσσάρα και Ρέθυμνο)
  • Μέσω των κινητών μονάδων τεχνικού ελέγχου εξυπηρετούνται τα νησιά Λέρος, Τήνος, Άνδρος.

Η AUTOVISION και τα Μέλη του Δικτύου της υπήρξαν πάντα υποστηρικτές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού υποστηρίζοντας ανάλογες ενέργειες και αναδεικνύοντας το Karting και στην χώρα μας. Ένα σπορ που γίνεται συνεχώς όλο και πιο δημοφιλές αποκτώντας φίλους από όλο και πιο νεαρές ηλικίες.

Advertisement

Στο ραντεβού στο Kartodromo θα δώσουν το «παρών» συνολικά 30 ταλαντούχοι οδηγοί, που θα μοιραστούν σε τρεις δημοφιλείς κατηγορίες: τη MINI, τη JUNIOR και τη SENIOR.

Σχετικά με τις αγωνιστικές διαδικασίες του φινάλε της σεζόν, θυμίζουμε πως η δομή των αγώνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting περιλαμβάνει Χρονομετρημένες Δοκιμές, Προκριματικό, Ημιτελικό και Τελικό.

Advertisement

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα karting που έχει τη χορηγία της AUTOVISION, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις, σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια έχει η IRON Team.