Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

McLaren: Με ροζ πινελιές στην Ασία

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren: Με ροζ πινελιές στην Ασία

FORMULA 1

McLaren: Με ροζ πινελιές στην Ασία

FORMULA 1

Με ροζ λεπτομέρειες θα εμφανιστούν οι MCL36 των Norris και Ricciardo στους δύο ασιατικούς αγώνες που έρχονται. Ένα πιο φουτουριστικό look για τα πορτοκαλί μονοθέσια.

Advertisement
Advertisement

Υπεύθυνή για την αλλαγή αυτή είναι η εφαρμογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων OKX, η οποία αποτελεί και χορηγό της ομάδας. Επιπλέον, στο σασί θα υπάρχουν πολλές απεικονίσεις εμπνευσμένες από το video game “Cyberpunk”. Το λογότυπο της OKX καθώς και ο φουτουριστικός σχεδιασμός θα περάσουν και στις στολές των οδηγών.

Η επιλογή αυτής της αλλαγής για τους δύο ασιατικούς αγώνες σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία δεν είναι τυχαία. Οι χώρες τις Άπω Ανατολής έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τις νέες τεχνολογίες και τα video games. Η McLaren θα κυκλοφορήσει και merchandise με τον συγκεκριμένο χρωματισμό. Τέλος, μία τέτοια έκδοση της MCL36 θα είναι επιλέξιμη στο παιχνίδι F12022.

Advertisement
Advertisement

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η McLaren μεταβάλλει προσωρινά τον χρωματισμό της. Πέρσι, στο GP του Μονακό τα μονοθέσια της είχαν βαφεί στα χρώματα της εταιρίας λιπαντικών Gulf oil. Επίσης και η Red Bull πέρσι είχε αλλάξει χρωματισμό για έναν αγώνα προς τιμήν της Honda. Συγκεκριμένα οι RB16B είχαν βαφεί λευκές κατά το τουρκικό GP καθώς πέρσι δεν έγινε αγώνας στην Ιαπωνία.

Σε ότι αφορά την φετινή σεζόν, η Ferrari επίσης είχε χρησιμοποιήσει διαφορετικό χρωματισμό στον προηγούμενο αγώνα της Monza. Οι κίτρινες πινελιές στις δύο F1-75 έγιναν για τον εορτασμό των 75 ετών συμμετοχής της Scuderia στους αγώνες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Horner: Ο Toto επηρέαζε συνεχώς τους αγωνοδίκες (+video)
Red Bull: Η κρίσιμη… δίαιτα της RB18
Πόσα χρήματα χρειάζoνται για να γίνει κανείς οδηγός στην Formula 1;